Autor Subiect: Schi la Kopaonik, in Serbia 29 ianuarie - 3 februarie 2016  (Citit de 23379 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Schi la Kopaonik, in Serbia 29 ianuarie - 3 februarie 2016
« Răspuns #45 : Luni, 25 Ianuarie 2016, 18:59 »
Sa nu uitati costumele de baie!

Offline buburuza17

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #46 : Luni, 25 Ianuarie 2016, 20:26 »
Se pot scoate bani de la bancomat sau ne luam cash pt schimb?
Daca m-ati sunat si nu am raspuns,  va rog sa mai incercati.  Nu am posibilitatea intotdeauna de a raspunde la numere necunoscute sau ascunse.
Va multumesc.

Offline mihaif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #47 : Luni, 25 Ianuarie 2016, 21:29 »
Cred ca este preferabil cash, in ideea de a evita comisioanele de la bancomat.

Offline buburuza17

• Newbie
  • *
« Răspuns #48 : Luni, 25 Ianuarie 2016, 21:51 »
Multumesc.

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #49 : Miercuri, 27 Ianuarie 2016, 17:36 »
Am fost la începutul lui ianuarie la Belgrad.Am schimbat valuta la casa de schimb ( erau foarte multe ) la cursul: 1 EUR=120 dinari.Preturile in general mi s-au parut mai mici comparativ cu Romania inclusiv la restaurante.

Offline buburuza17

• Newbie
  • *
« Răspuns #50 : Miercuri, 27 Ianuarie 2016, 22:50 »
Super :)

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #51 : Joi, 28 Ianuarie 2016, 17:59 »
Fac o modificare solicitata de cei care vin cu masinile pana la locul de imbarcare si au nevoie de loc de parcare:

Statia de benzina MOL Pacii, Bulevardul Iuliu Maniu 194. Modificam si ora de plecare, sa ajungeti mai repede...Ora va fi 7.00. Am schimbat si in mesajul anterior, pt a nu crea confuzii.

Acum ince sa va sun.  :)

Nu am primit niciun telefon Gigi, dar cred ca a ramas valid intilnre la statia Pacii, benzinaria Mol la ora 7.
Asa voi face.  :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #52 : Joi, 28 Ianuarie 2016, 18:11 »
Da, asa a ramas. Drum bun, sa aveti vreme de schi, sa va bucurati de zile frumoase impreuna. Am discutat cu Sel, din Bucuresti plecati 5, cu ceilalati 2  va intalniti direct acolo.

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #53 : Joi, 28 Ianuarie 2016, 22:41 »
Masina este un Ford Tranzit de culoare alba cu numarul B66HWB.Ne vedem maine !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Marți, 09 Februarie 2016, 08:56 »
Am primit live fotografii pe whatssup, telefoane despre cat e de frumos acolo, cat de fain grupul....Vemea excelenta de schiat, zapada buna, gazde minunate, mancare buna, piscine cu apa termala apresski....Hmmm, chiar daca nu sunt un impatimit al acestui sport, mi-ar fi placut mult sa ajung si eu acolo...Gaseam eu ceva de facut...haladuiam prin munti, ceva trasee...si sa nu uit de vinul fiert....Si il ajutam pe Bruno la bucatarie.... ;D ;D ;D

Ieri am primit de la Florin mai multe poze, asa ca pot sa va arat cateva imagini de la Kapaonik si locurile prin care s-au relaxat prietenii nostri de grup...

Aici mancau....am inteles ca ii spune la Koliba...

Asta am inteles ca era de la apresski. Ar fi fost locul meu preferat...

Sa faci baie iarna, dupa schi, in apa termala...yoi-yoi..ce fain!

Singles Camp&Travel isi propune sa ofere o paleta cat mai larga de optiuni de vacanta. Anul acesta a fost primul in care am organizat o excursie destinata iubitorilor de sporturi de iarna. Cei care au fost mi-au transmis multumiri pt o vacanta excelenta. Preturile acolo sunt mici, zapada a fost din belsug, locatii faine...Deci repetam actiunea si anul viitor. Sper ca in numar ceva mai mare.... ::) :)

Offline mihaif

• Newbie
  • *
« Răspuns #55 : Marți, 09 Februarie 2016, 18:29 »
Sper ca pozele sa va placa.
Ceea ce pot sa spun este ca statiunea de schi este ideala pentru incepatori, indiferent de varsta (Andreea stie ce spun...). Sunt o multitudine de partii albastre si rosii.
Pentru cei neinitiati in tainele acestui sport partiile albastre sunt cele mai usoare, urmeaza cele rosii iar cele negre sunt cele mai grele.
La Kopaonik exista si ceva negre, insa doar pentru cei impatimiti. Preturile sunt mult mai mici ca in Romania, plecand de la cartela de schi si terminand cu restaurantul.
Ca o parere generala este o varianta foarte buna la Bansko care merita incercata.
Din punctul meu de vedere sejurul a fost foarte reusit

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #56 : Marți, 09 Februarie 2016, 19:31 »
Mulțumim, Mihai, știi cum se spune, o poză face cât o mie de cuvinte... Pârtiile arată foarte bine, zăpada era naturală?

Offline buburuza17

• Newbie
  • *
« Răspuns #57 : Marți, 09 Februarie 2016, 23:27 »
M-am simtit foarte bine la Kopaonik. Compania a fost excelenta. Statiunea frumoasa, accesibila (ca pret si conditii) si multa zapada! Numai bine pentru o incepatoare ca mine. Multumesc Florin pentru lectiile de schi! Multumesc Bruno pentru bruschete si spaghete! Multumesc Gabi, stii tu pentru ce! Multumesc tuturor pentru clipe de neuitat! A fost o incarcare cu energie pozitiva. La mai multe!

Offline mihaif

• Newbie
  • *
« Răspuns #58 : Miercuri, 10 Februarie 2016, 00:44 »
Zapada era naturala. Am schiat excelent. Singurele probleme au fost cand s-a incalzit si a devenit un pic apoasa.
In rest  :applause:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #59 : Miercuri, 10 Februarie 2016, 06:49 »
Ieri am primit de la Florin mai multe poze, asa ca pot sa va arat cateva imagini de la Kapaonik si locurile prin care s-au relaxat prietenii nostri de grup...
:thumbup: Frumoase poze! Sunt convinsa ca s-au simtit minunat cei care au ales aceasta actiune.

Florin nu vrea sa inscrie nicio poza in concurs? E de ajuns sa le indice aici, ca i le postam noi in topicul de concurs. Noi, adica eu, ca sa vorbesc in numele meu, desi sunt aproape convinsa ca si krondia ar raspunde pozitiv. de admin nu mai zic - deja le-a postat pe topic :magic:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.