Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016
admin:
Inscrierile sunt deschise, vad ca s-au si platit 5 avansuri. Iar intentii sunt...14!
krondia:
Gigi, la descrierea echipamentului apare propunerea cu plimbarea în Păltinis, de la acţiunea de la Sibiel :)
Şi apropo de Paşii în zăpadă mai vine cineva din cei cu care am urcat în Cindrel sau cine s-a mai înscris?
admin:
Da, am corectat la echipament. Ramane cel de iarna, pt ca anul trecut a fost zapada, dar indicam si ceva de primavara - pt ca acum 2 ani era plin de ghiocei si branduse....
Nu stiu inca cine este inscris pt Apuseni Krondia, nu am apucat sa ma uit la liste decat la cea de Carnaval.... :) Poate ca asta e un indemn pt cei inscrisi sa scrie aici.... ::) :)
maria2015:
--- Citat din: krondia din Miercuri, 10 Februarie 2016, 15:03 ---Gigi, la descrierea echipamentului apare propunerea cu plimbarea în Păltinis, de la acţiunea de la Sibiel :)
Şi apropo de Paşii în zăpadă mai vine cineva din cei cu care am urcat în Cindrel sau cine s-a mai înscris?
--- Terminare citat ---
Diana, eu si Valeria ne-am inscris, dar noi nu suntem printre cei cu care ai urcat in Cindrel!!!!
Dar promitem ca pana in aprilie vom fi in forma si vom urca si noi in Apuseni!
krondia:
Mă bucur, Maria *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă