Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016
Misona:
Sofer BOGDAN 0756/070783 :applause: :applause: :applause:
hhhmmmmm.... o sa va superdistrati in masina :dance: :dance: :dance:
Bogdan e caterincos si va lasa sa dansati *|* *|* *|*sa radeti ... e drum lung si pentru el
Tania55:
Gigi .... eu sunt deacord cu tot ceea ce ai propus tu : masa, tulnicaresele ..... etc... :applause:
gabriela67:
Este cineva din jurul Bacaului ? Vin cu masina si am locuri libere....drumul e lung si mi-ar face placere sa mai iau pe cineva .... sau de pe traseu ( Piatra Neamt, - Gheorghieni, Praid.... cam asta e traseul)
admin:
Gata bagajele? Hai ca numai maine nu-i poimaine si ne vedem in Tara Motilor! V-am pregatit si ceva pentru drum, sa va povstesc despre istorie, zona, oameni ce-au trait pe acolo...Eu urc la Sibiu, pana acolo am ce va spune.... :)
Am vorbit la pensiune, urmeaza ca maine sa primesc niste variante de meniu. O sa aleg ceva pt fiecare seara si va comunic. Ce ar trebui sa stiu, atat pentru pensiunea la care o sa stam, Danciu si pentru masa de pranz pe care o s-o luam cand coboram din munte, este daca printre voi sunt persoane care tin post sau sunt vegetariene. Trebuie sa transmit acest lucru. Mentionati aici pe forum. Eu am considerat ca toata lumea va manca cinele si acel pranz, dar daca sunt printre voi persoane care nu vor sa manance, care isi socotesc altfel partea aceasta de masa, ii rog sa-mi comunice, sa nu comand portii pentru toata lumea si acolo sa fie mai putini cei care servesc masa...
Am vorbit cu tulnicaresele. Din fericire cea mai buna tulnicareasa din Tara Motilor, cea care invata fetele mai tinere este libera si anul acesta poate veni. o sa fie impreuna cu nepoata ei, o "moata autentica". Tulnicul nu stiu cat cunoadteti despre acest instrument nu este ceva muzical, nu se canta la el ci se comunica pe tonuri specifice. Au sa vina imbracate in port popular specific zonei, au sa aiba la ele si obiecte autentice lucrate manual. Anul trecut tin minte ca ne-am oprit la Campeni, ne-a asteptat saraca femeie cu ceva acolo pt ca toti vroiau sa cumpere....Eu mi-am luat atunci o ie...Deci joi seara, la 19.00 o sa fie amndoua la pensiune si o sa ascultati sunete de tulnic si explicatiile fiecarui ton. Deplasarea lor si ceea ce ne ofera ele costa 350 RON, noi suntem peste 20 d persoane, nu cred ca este cineva care sa nu vrea sa vada asa ceva, astfel incat o sa fie ceva in jurul la 15 RON/persoana.
Tot referitor la preturi, masa de pranz de la coborarea din munte va fi 35 RON si vom primi placinte pe lespede, carnati, slana, de-ale casei, branza si o sa ne faca si un ceaun cu balmos. Iar la sfarsit gogosi. De la masa, inclus in pret nu va lipsi palinca si afinata.
Revin maine cu informatiile legate de cinele de la pensiune.
Vad ca vremea se pastreaza ca forecast, o sa avem cred doar ceva usor ploaie....Dar scapam de ce e acum pe aici.... :)
Astept pe cei care nu mananca cinele sau pranzul si pe cei care postesc sa anunte aici....
Rodica_I:
Buna seara , de prin Constanta daca mai este cineva fara transport pana in Bucuresti , avem 2 locuri libere :) , tel 0723830444.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă