Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 4 - 6 martie 2016. Editia VI-a!
ioanabil:
Ai fost cumva şi în excursia de la Băile Herculane?
Mokika:
Da, Ioana! Am fost la Herculane.
admin:
Deschid o lista pentru cei care doresc sa vina din Bucuresti in mod grupat, cu transport organizat. Evident ca se pot inscrie si cei cu conexiune la transport, costul fiind mai mic, calculat f-ctie de km parcursi.
Va explic mai intai, in special celor noi (cei vechi stiu deja cum se procedeaza) cat si unde se plateste, cum se face inscrierea.
Bucuresti - Sibiel pe ruta Pitesti - Valcea - Sibiu - Sibiel este 300 km (pe Brasov ar fi fost 400 km). Tariful actual al firmei de transport este pt microbuz de 19 persoane 2.2 RON + TVA, deci = 2.64 RON
Dus si intors costurile pe microbuz sunt:
- cele legate de transportul efectiv: 300 x 2 x 2.64 = 1584 RON
- cele legate de cazarea soferului: 2 x 100 RON/noapte = 200 RON (trebuie cazat intr-o pensiune din Sibiel. O sa serveasca mesele la noi gratuit, dar cazarea trebuie achitata)
Total 1.784 RON
Functie de cati o sa va inscrieti la tranportul cu microbuzul (din punctul meu de vedere mult mai comod, mai sociabil si mai placut decat a veni cu masina proprie, mijloace in comun etc) o sa coste si transportul/persoana. O sa se imparta 1.784 RON la cati veniti cu microbuzl si la Sibiel se strang banii si se chita soferului. Un ecxemplu: daca o sa fiti 15 (eu sper sa fie minim, pt ca veniti multi din zona Bucuresti), atunci tariful/persoana dus si intors este 1.784/15 = 120 RON. Prin comparatie un bilet Bucuresti - Sibiu la autocar costa 100 RON, iar din Sibiu mai sunt 20 km pana la Sibiel....
Cum se face inscrierea? Singurul loc in care se poate face este aici pe forum. Nu Email, nu transmis in agentie (agentia nu are nici o legatura cu tranportul pana la destinatie) ci aici pe topic. Pentru a va putea inscrie este nevoie sa aveti un cont de user pe forum. Aveti? Daca nu, sau ati uitat parola, facet-va unul. Dureaza foarte putin. In coltul din stanga sus a acestei pagini gasiti zona de Register. Dupa ce va alegeti nichname-ul si parola, eu am sa va validez contul. Nu pe loc, pt ca nu am cum sa stau 24/24 la panda sa vad cine se inscrie si tock! sa validez inscrierea. Uneori dureaza 48 de ore pana reusesc sa intru, pt ca mai si plec in excursii... :)
Primul pas il fac eu deschizand lista. Apoi fiecare dintre voi va lua cu copy/paste ULTIMA lista precizez ultima pt a nu lasa pe unii inscrisi pe dinafara si va adaugati la sfarsit cu nume plus initiala (nu cu nickname pt ca nu sta nimeni sa vada si sa caute cine este in spatele poreclei de forum.
Sa deschidem...
Lista de transport Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu:
1.
Georget@:
Multumim pentru aceasta varianta care mi se pare binevenita!
1. Georgeta Diaconita
2. Anca Serban
Misona:
Lista transport Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu:
1. Georgeta Diaconita
2. Anca Serban
3. Simona C
4. Cristina L
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă