Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 4 - 6 martie 2016. Editia VI-a!

<< < (3/24) > >>

wonderland:
 :applause: sa nu ne spui in ce, sa fie surpriza.
Ma bucur ella, se simte ca te bucuri si ca de abia astepti. Gand senin!  :kissing:

CameliaS:

--- Citat din: bruno din Luni, 07 Decembrie 2015, 17:36 ---Ahahah imi lipsea asta experienta. Nu am facut niciodata asa ceva. Nu pot sa ratez asta ocazie.Imi am deja inscris si voi vedea cum va fi carnavalul acest an. Dar sunt aproape sigur ca va fi minunat. Ahi mergem la carnaval la Sibiel impreuna si vom fi fericiti (sper )   :thumbup: :yeah: :applause: oO

--- Terminare citat ---
Si eu m-am inscris :) :) Si daca ne-am distrat atat de bine la primul eveniment din 4-6 dec., cu siguranta si carnavalul va depasi asteptarile noastre  *|*    :crazy2:

clara39:
Chiar daca nu am mai fost la Sibiel....de vreo ceva ani....cu excursia de la Cisnadioara.....am sa vin sa vad Sibielul..in carnaval...sper ca pana atunci poate mai merg mai multi din Iasi..sau din zona....

steliana:
Gigi, nu am primit nimic despre rezervare; intentionez sa achit in ianuarie :)

wonderland:
Steliana, Gigi e în drum spre Tg. Mureș la întâlnirea cu Armata Revelionului.  :giggle:

Dar, din câte știu eu, pe noul site, email-ul de rezervare/achitare vine automat, după ce se completează formularul din Detalii - Rezervă-ți un loc
http://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sibiel-4-6-martie-2016-editia-vi-a/

Sigur n-ai trimis de pe site-ul vechi? :coolsmiley:

Dacă totuși ai completat forumularul noi, cred că mai simplu ar fi să scrii direct pe office@bonvoyage.ro

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă