Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 29 - 31 ianuarie 2016

<< < (14/16) > >>

krondia:
Barajul de la Gura Râului la care am fost într-o plimbare vineri după-masa

krondia:
Obiectivul nostru

Pași în zăpadă

Selfie...

Cindrel, vârful Bătrâna

Cap de pluton, un cățel simpatic care ne-a însoțit pe întregul traseu

Misiune îndeplinită

admin:
Am transmis fotografiile si filmuletele facute de mine. Daca nu le-ati primit scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si o sa retransmit.

aprilie:
Am primit pozele, multam fain, Gigi  :)

.. eu cand am coborat din microbus am plonjat direct in probleme. Si la serviciu a doua zi stress si nebunie … Cand si cand imi apar imagini din excursie… un petec de cer albastru infinit pe Vf Batrana, zapada stralucitoare, mersul pe poteca inghetata de la urcare, o cana de vin fiert (mmm, ce bun!!  :) ) … si acum cand scriu imi amintesc tot filmul  :) : mesele super imbelsugate (motiv pentru care saptamana asta tin post negru  :)) si ospitalitatea desavarsita a lui Gigi si a Samizei (va pup pe amandoi si va multumesc),  cateii de la pensiunea Sibiel si regretul ca nu am apucat sa ma joc cu puiutul de Retriever ciocolatiu (superb! l-as fi luat acasa), veselia fetelor din microbus care au dansat Meniaito pe drumul de intoarcere … si aa, da, micuta “Lola” din cele peste 200 de masti care au participat la Festivalul Lolelor din Agnita … Totul a fost superb si sunt fericita ca am bifat inca o actiune marca Singles Camp la standardele deosebite de calitate, organizare si voie buna cu care m-am obisnuit in cele 7 actiuni anterioare … Mi-a fost dor … O sa revin!  :) :)

Misona:
Are dreptate aprilie ca aceasta iesire a fost o rupere de cotidian si o mare relaxare... foarte placut si grupul si atmosfera si peisajul si programul..oare am uitat ceva?
Sper ca ne vom reintalni cu totii in alte actiuni SC si ne vom simti si mai bine impreuna, vom petrece clipe si mai frumoase impreuna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă