Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 29 - 31 ianuarie 2016
Misona:
"Cine nu doreste sa participe la drumetie poate opta pt o plimbare prin Paltinis, schi pe partia Platos de acolo." - Gigi
Mai e cineva care nu e pregatit de drumetie?
Intreb deoarece caut companie pentru vizita la Schitul Paltinis (http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/schitul-paltinis-67954.html) și la casa memoriala Constantin Noica daca va fi deschisa (http://casememoriale.ro/casa-memoriala-constantin-noica/) si...mai vedem ce se mai poate face in zona...
maria2015:
--- Citat din: DanaDumitrascu din Vineri, 15 Ianuarie 2016, 14:14 ---Multumesc frumos! Ma inscriu si eu.
--- Terminare citat ---
La ce ora o sa ajunga in Ploiesti? Si unde o sa opreasca? M-as urca si eu din Ploiesti. Microbuzul meu ajunge in Ploiesti la ora 9:10 la statia OMV pe b-dul Republicii.
Se poate oare ca microbuzul din Bucuresti sa ma "pescuiasca' de acolo si pe mine? :worthy:
admin:
O sa fie oprire in Ploiesti si o sa fixam locul de intalnire - cel pe care l-ai indicat Maria. O sa ajunga acolo in jur de 9.30 - 9.45.
admin:
Maine dimineata am sa plec pe traseul pe care o sa-l facem sambata, sa verific stratul de zapada, daca este taiata poteca, accesibilitate etc.
Am vazut ca ati purtat aici discutii referitoare la crampoane, subliniez - daca timpul este in incalzire sunt absolut necesare. Zapada se topeste ziua, iar noaptea ingheata sub stratul depus. Nu vedeti pe ce calcati, nu aveti cum sa feriti zona de gheata, iar inaintarea va fi grea. Ar trebui sa gasiti si la Lidl, e un magazin care de obicei are acest articol intr-o varianta foarte simpla, un fel de soseta de cauciuc cu cateva crampoane si care se trage peste bocanc. Sunt foarte indicate betele de trekking, va ajuta la echilibru si inaintare.
Vremea are sa fie buna, perfecta pt urcare, poate doar sus inspre Batrana va fi vant. Dar o sa vad maine si o sa va informez....
krondia:
--- Citat ---daca timpul este in incalzire sunt absolut necesare. Zapada se topeste ziua, iar noaptea ingheata sub stratul depus
--- Terminare citat ---
Confirm, dacă mai este necesar, pe propria piele...
În 10 ianuarie am urcat la cabana Curmătura prin Cheile Zărneştilor. La dus a mai fost cumva dar la întoarcere am luat-o pe un traseu mai scurt şi potecile erau îngheţate, aproape imposibil de parcurs, am mers mai mult pe lângă potecă, prin frunze, m-a ajutat mult băţul de trekking.... asta m-a determinat să îmi cumpăr crampoane. Parazăpezile prind de asemenea tare bine, nu mi-a intrat deloc zăpadă în gheată şi protejează şi pantalonul pentru că nu-i aşa, iarna nu-i ca vara...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă