Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 29 - 31 ianuarie 2016
genetic:
Salutare!
Cum spuneam si in primul meu post sunt interesat sa ma inscriu.
Am 2 nelamuriri:
* eu am facut rezervarea dupa 22 dec. care era data limita de achitare a avansului, se mai pot face inscrieri? Daca da, atunci trebuie sa achit toata suma, nu? Email de confirmare am primit, dar, la fel, specifica data de 22:
Pentru ca inscrierea d-voastra sa se concretizeze in rezervare ferma, este nevoie sa achitati un avans in valoare de:
200RON
pana la data de
22/12/2015
restul transelor de plata vor fi afisate pe site pentru fiecare excursie in parte.
* sunt slabe sanse sa pot pleca pe 29 dimineata cu autocarul / microbuzul. Este OK sa vin cu masina mea? Daca da, platesc totalul mai putin sau trebuie platit si pt. transportul zonal?Mersi!
admin:
Se pot plati si doua rate, sistemul insa te va atentiona ca trebuie facuta plata integral. Nu-l baga in seama, tine legatura direct cu agentia. Daca vii cu masina personala suma aferenta transportului zonal se va scadea. Nu pot sa-ti spun acum cu cat, sunt bagat adanc in calcule pt inca 10 actiuni care vor fi lansate pana luni...
wonderland:
suma aferenta transportului zonal?
si sa rateze socializarea si distractia din microbuz? :( ;)
admin:
Daca nu poate ajunge.... ::) Mai bine mai putin decat deloc.... :)
wonderland:
da, da....less is more.
Doar ca eu credeam ca transportul zonal se refera la transportul... prin zona (Sibiel-Paltinis-Agnita etc) :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă