Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016
bruno:
Ciao Gigi, crezi ca se va face acest microbuz de la Bucuresti?
Am ramas doar patru si eu nu cred ca vei mai organiza.
Te rog lamureste asta aspect.
Intre timp, daca cineva vrea sa mergem impreuna cu masina, pote sa ma suna la 0736939330; eu vin din Constanta si pot sa ajung in Bucuresti cu autocar.
Despre tren nicio vorba ca ajung mai repede pe jos :happy:
Daca cineva are alta idee va rog sa spuneti.
O zi buna
admin:
Unul dintre puncte este vizitarea orasului Tg Mures, intr-un tur cultural. Pt asta aveam nevoie de microbuz si suportam eu o parte din costuri. Daca insa nu vor fi deloc amatori pt transport de la Bucuresti, e clar ca singur nu pot plati un microbuz din Bucuresti - Tg Mures....In situatia aceasta as inchiria ceva local. Dar lasa-ma pana maine sa vad fiecare ce alege. O sa rog maine in agentie pe Delia sa sune pe toata lumea si sa intrebe cu ce doresc sa vina la Ogra.
ioanabil:
Eu sper sa pot veni, dar sunt tinuta in loc de rezultatele la analize, un rspuns sigur o sa am vineri si atunci pot confirma daca pot veni sau nu. Totusi m-am uitat pe forum si am vazut ca nu s-au adunat destule persoane pentru un mijloc de transport, asa ca m-am uitat si la varianta de ajunge cu trenul pana in tg Mures si apoi la Ogra insa am gasit pe internet ca m ijloc de transport doar trenul.
Gabib:
O seara buna tuturor.
Ma bucur sa particip si eu la aceasta actiune.
Singura mea nelamurire este cum voi ajunge la destinatie. Gigi, voi merge cu tine?
mbarbuta:
Eu vin cu masina din Bucuresti, daca nu se face microbuz - cine doreste sa mi se alature, sa-mi dea un semn, the more, the merrier ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă