Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 29 august - 3 septembrie 2016
Anca_m:
--- Citat din: Anca_m din Joi, 25 August 2016, 12:51 ---Salut!
Putem merge impreuna cu trenul, doar sa ne hotaram la ce ora sa plecam din BV.
--- Terminare citat ---
@George Carmen si gasescu - m-am uitat de trenuri si ar fi unul care pleaca din bv la: 14:47 si ajunge in bucuresti nord la 18:21. Avem o ora apoi sa ajungem la locul intalnirii. Ce ziceti? E ok si cu voi? Sau aveti alte variante?
gasescu:
Salut a ajuns cineva?
admin:
Stiu ca acum cand scriu cuvintele astea sunteti gata de imbarcare pe ferry, ca ati ajuns cu bine si asteptati traversarea pe insula. Imi doresc mult sa aveti vreme buna, sa fiti o gasca faina si unita! Sa va distrati, relaxati si sa va bucurati de peisajele de acolo! Este un loc superb pentru cei carora le place natura, pentru cei mai activi si ...sociabili! Zile frumoase si sa ne auzim cu bine dupa!
melis:
Am ajuns acasa .Imi descarc fotografiile si ma minunez inca o data(acum,in fata calculatorului) de frumusetea locurilor prin care am umblat in aceste ultime zile.A fost tot ce se poate asocia cu Grecia : soare , plaja , munte , distractie si mancare buna . Pe langa toate acestea , am cunoscut oameni deosebiti , speciali din foarte multe puncte de vedere care-si traiesc viata intr-un mod frumos . :thumbup: Imi doresc si alte excursii la fel de reusite .
Geoge Carmen:
Va salut!!!
Pentru mine a fost o vacanta de vis am cunoscut oameni veseli, calzi si locuri diferite, naturale, firesti in care timpul nu are curgere doar apele limpezi si marea se risipesc si se aduna molcom iar muntele si caderile de apa au completat peisajul mirific.
M-am simtit atat de bine si vreau sa le multumesc tuturor celor care au gandit si pus in practica acest minunat concediu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă