Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 29 august - 3 septembrie 2016
SEL:
O sa oprim la benzinarii pe drum asa ca poate vreti sa cumparati ceva...si de obicei nu accepta EURO....ci leva...1 EUR = 1.95 leva...in Bucuresti exista case de schimb care vand leva....e posibil ca la anumite benzinarii sa poti cumpara si cu cardul dar nu la toate functioneaza...oricum o sa cumpar eu niste leva din Bucuresti si o sa mai schimb celor care nu au si doresc sa cumpere ceva.Soferul are tahometru la masina si e obligat sa faca niste pauze din timp in timp, pauze pe care o sa le facem la benzinarii avand in vedere ca traversam noaptea Bulgaria.
In alta ordine de idei va rog sa nu va uitati:pasaportul sau CI valabila,costumul de baie,lotiuni de soare,sapca sau ceva de acoperit capul impotriva soarelui,oaouci de baie,adidasi sau incaltaminte adecvata de mers pe munte ( exclus slapi )
Micul Dejun o sa-l luam in port pana pleaca Ferry iar masa de pranz dupa ce ne cazam la o taverna langa hotel.Pentru drum ar fi bine daca va luati apa si ceva de mancare deoarece dupa cum v-am spus oprim doar in benzinarii restaurantele fiind inchise noaptea.
SEL:
Programul pe insula o sa fie la modul urmator:se pleaca de la hotel spre o plaja ( plaja de vis a vis de hotel e neamenajata ),cine doreste sa faca doar plaja ramane acolo,cine doreste sa mearga si in excursie pe munte la diverse cascade si lacuri continua drumul.Dupa terminarea excursiei pe munte, ne întoarcem la plaja unde au ramas colegii,se mai sta la plaja si apoi mergem toti la masa de seara si apoi hotel.Intr-o zi se va merge (cine doreste ) cu vaporasul in jurul insulei ( cu doua opriri pt plaja si baie ), cine nu doreste va sta la plaja toata ziua.O treime din insula e inacesibila auto si se poate accesa doar din barca.O sa vizitam si biserici si cascade si capitala Hora si Sanctuarul Marilor Zei.Cine se incumeta poate merge si pe Muntele Fegari ( cel mai inalt de pe insula dar trebuie minim 4 persoane deoarece se fac aprox 9 ore ( deci plecat f devreme ) si trebuie luat si platit ghid specializat deoarece traseul este dificil avand nevoie si de echipament adecvat.
gasescu:
--- Citat din: Anca_m din Luni, 01 August 2016, 11:34 ---Buna dimineata. Eu sunt din Brasov daca e cineva interesat sa mergem impreuna :)
--- Terminare citat ---
Salut
mai este loc sunt si eu in cautare de transport
in cel mai rau caz caut pe BLA BLA
L.:
Sel, multumesc mult pt lamuriri. Pe duminica seara! :)
Geoge Carmen:
Buna!
Pentru gasescu, si eu plec din Brasov si am vorbit cu Anca_m la numarul pe care la dat aici pe forum.
Cred ca o sa mergem cu trenul dar inca nu am stabilit ce si cum.
Daca vrei poti veni cu noi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă