Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 29 august - 3 septembrie 2016

<< < (8/16) > >>

melis:
Despre bancomate , se pomeneste in aceasta postare : http://ariciul-kiwi.blogspot.ro/2013/09/vacanta-in-grecia-cu-de-toate-episodul_6.html.Se spune ca ar fi doua pe strada principala in Kamariotissa . Altfel de informatii ar putea sa ne dea Sel , insotitorul de grup , care a fost anul trecut aici.

lidia aidil:
Buna,
Eu sunt Lidia din Bacau si am inteles ca mai sunt persoane din zona Moldovei care pleaca in aceasta excursie. Poate mergem impreuna? Nu am autoturism , dar gasim solutii sa ni se para drumul pana la Bucuresti mai scurt. :) Ce spuneti, Monique, simona_v1 si dan63? Nr. meu de telefon este 0742141284.

Anca_m:

--- Citat din: Anca_m din Luni, 01 August 2016, 12:50 ---Super, Carmen :). Vorbim atunci mai aproape sa mergem impreuna..eu ma gandeam cu trenul, dar putem cauta si alte variante.

--- Terminare citat ---

@Carmen cum stai cu pregatirile? :) Mergem impreuna spre/dinspre Bucuresti? Nr meu de telefon este 0723/276.095.

ALIXA:

Buna seara tuturor,
Sunt din Bacau si sunt interesata sa gasesc o solutie pentru a nu calatori singura la Bucuresti pe 28 august, pentru plecarea in excursia Samothraki. Mesajul este pentru Simona, Monique, Dan si oricine are acelasi traseu.   

ALIXA:
Datele mele de contact: adresa de e-mail olga.axinte@yahoo.com, telefon 0742138862.
Va voi contacta si eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă