Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016

<< < (9/14) > >>

Onix:
De acord, Gigi ! :)

Ancutza:
De acord si eu.

admin:
Am cumparat biletele de intrare pentru:
Guinness: 11 iulie ora 15.00
Jameson: 12 iulie ora 16.00

In data de 13 iulie am propus pe langa turul pietonal al Belfastului si unul al Primariei. Este o cladire cu o istorie si arhitectura deosebita, merita vazuta. Am dorit sa fac rezervare online dar daca se vede ca suntem grup va trebui sa platim intrare. Altfel este free. Cand ajungem in Belfast, inainte de servi masa o sa mergem sa ne inregistram la primarie, fiecare, pt un tur gratuit. In acea zi sunt doar doua intrari 14.00 si 15.00. Sper sa prindem... :)

admin:
Suntem pe ultima suta inainte de plecare...Eu imi revad notitele, insemnarile de calatorie, povestile, astfel incat sa aveti cat mai multe informatii pe parcursul excursiei, iar drumul sa fie cat mai putin plictisitor...

Ma uit si la filmulete, va recomand si voua in masura in care aveti timp sa va uitati peste ce va recomand....asa cand ajungeti acolo aveti un...deja vu....

Despre Dublin, obiectivele principale:

! No longer available

Belfast:

! No longer available

Giant's Causeway:

! No longer available

Glenveagh Natural Parc:

! No longer available

Kylemore Abbey:

! No longer available

Connemara National Park

! No longer available

Cliffs of Moher:

! No longer available

admin:
Pentru a va face o imagine asupra bugetului acestei excursii, va concentrez mai jos cateva informatii si aprecieri de costuri:

- mic dejunuri hotel, unde nu este inclus: Belfast 10 EUR + Letterkenny cca 12 EUR = 22 EUR
- masa calda zilnica = 15 EUR x 8 = 120 EUR
- completare masa rece zilnic = 10 EUR x 8 = 80 EUR
- impuls (bere, sucuri, fast food etc) = 8 x 8 = 64 EUR
- seara pub = 3 seri x 12 EUR = 36 EUR
- intrari obiective = 90 EUR (ceea ce este programat - este insa posibil sa se extinda daca optati si pt alte vizite)
- transport aeroport – hotel Dublin si hotel Dublin - aeroport (in regim de sharing) - 12 EUR
- taxe de oras = 2-3 EUR/zi hoteliera = 2 x 8 = 16 EUR
----------
Total = 440 EUR/persoana

Evident ca nu am putut lua in calcul si cheltuielile pe care le veti face pt amintiri, cumparaturi etc.

Cred ca este bine sa va pregatiti cu cca 500 EUR, peste care sa aveti rezerva pt amintiri si cumparaturi.

Mai jos lista de obiective si tarifele aferente:

Guinness Storehouse 18 EUR
Old Jameson Distillery 15 EUR
Bru na Boinne ((Newgrange) 8 EUR
Primarie Belfast: (City Hall) free
Giant’s Causeway  9 lire sterline
Grianan of Aileach  free
Glenveach National Parc 8 EUR
Kylemore Abbey 13 EUR
Pe?tera Aillwee 5 EUR
Cliffs of Moher 6 EUR
The Glendalough Visitor Centre €3.00