Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016

<< < (6/14) > >>

admin:
Din fotografiile selectionate pentru ghidul dupa care am sa va prezint Irlanda....Prin toate aceste locuri urmeaza sa trecem.... :)

admin:
Minunata Irlanda....O filmare aeriana fantastica!

! No longer available

Ancutza:
Buna ziua tuturor! Sunt inscrisa la excursia din Irlanda si am o intrebare: este necesar pasaport? Teoretic n-ar trebui. Irlanda e in UE , iar Irlanda de Nord e in UK unde am fost folosind buletinul. Oricum ar fi, de abia astept excursia.

admin:
Nu este necesar pasaport. Dar va spun din experienta ca britanicii sunt foarte scrupulosi in ceea ce priveste verificarea documentelor de calatorie. Am avut situatie in care a fost retinuta o persoana din grup pentru ca avea folia de pe cartea de identitate usor desprinsa, alta pt ca era o stampila cam ciudata de votare...Daca dublati CI cu pasaportul evitati orice neplacere....Recomandarea este sa le aveti pe amandoua la voi si sa le tineti in locuri separate.
Am sa revin pe acest topic cu informatii mai ample...

Ralu_TM:
Buna seara tuturor! Eu am sa vin din Timisoara pentru aceasta excursie. Mai e cineva din zona de Vest inscris la aceasta excursie?
Avand in vedere ca intalnirea e dimineata la 5, eu una m-am gandit sa iau avionul (TM-BUC) in 10 si sa ma cazez o noapte in Bucuresti. Poate cineva sa ma ajute cu o recomandare de hotel in apropierea aeroportului? Multumesc in avans. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă