Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Irlanda si Irlanda de Nord 11 - 19 iulie 2016
Onix:
N-am nici o "pila" draga mea. Doar mare respect si admiratie pentru organizatori. :flori:
Ne vedem cu plăcere pe plaiurile superbe, savurând muzica lor înălţătoare şi distrându-ne într-un grup de prieteni.
Gigi pune mult suflet în aceste excursii, aşa că.....efectul este garantat cel aşteptat. :)
elvira:
BUNA SEARA,
PANA LA URMA CAND SE PLEACA PE 14 SAU PE 11. LA ANUNT SCRIE 14-22 IULIE IAR LA DESCRIERE SCRIE 11. E IMPORTANT SA STIU DATA EXACTA. AM FACUT REZERVARE SI DUPA ACEEA AM OBSERVAT.
vasile ili:
Aici vre-au si eu. :D
wonderland:
--- Citat din: elvira din Luni, 30 Noiembrie 2015, 22:01 --- PANA LA URMA CAND SE PLEACA PE 14 SAU PE 11. LA ANUNT SCRIE 14-22 IULIE IAR LA DESCRIERE SCRIE 11.
--- Terminare citat ---
Cu siguranta, dupa ce revine de la Herculane, Gigi va face precizarile si corecturile necesare pe forum si pe site.
Sa fim ingaduitori si rabdatori.
PS - Elvira sa stii ca Gigi ar fi observat postarea ta si daca nu scriai cu majuscule. ;) :angel:
elvira:
Mi am dat ochelari la reparat si dupa ce am postat am vazut ca am scris cu majuscule.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă