Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 14 - 21 iunie 2016

<< < (2/7) > >>

admin:
Aceasta excursie este definitivata, perioada este fixata, hotelul stabilite si prerezervat. Tarifele sunt specificate. Rezervarile vor fi deschise la 7 noiembrie, atunci cand va fi lansat si noul site.

admin:
Sper ca la sfarsitul acestei zile sa dau o veste f.buna celor inscrisi si sa ofer o super-surpriza amatorilor de calatorie in Madeira. Astept doar o confirmare....

admin:
Promiteam o veste buna! S-a confirmat ceea ce asteptam, asa ca o prezint mai jos:

Pentru cei care sunt hotarati sa participe si pot achita avansul pana la 20 februarie, tariful este cu 100 EUR mai mic.

Datorita anularii curselor TAP (unde aveam initial rezervari), am tot cautat solutii....Cea mai buna gasita a fost decalarea cu o zi (vacanta nu va mai fi 13 - 20 iunie ci 14 - 21 iunie) zbor Blue Air + TAP.

Pentru ca este nevoie de maxima operativitate in cumpararea biletelor de avion, am redus grupul la 7 + insotitor si am oferit acea posibilitate de tarif mai mic cu 100 EUR. Cu conditia asa cum am precizat a platii avansului pana la 20 februarie 2016.

admin:
! No longer available

simonas:
buna, vreau sa particip si eu, dar sunt proaspat "aterizata" in SC.
vad ca pentru Madeira este un grup mic si vreau sa intreb daca si aici (la Azore am vazut asta) este valabila vreo conditie de participari anterioare..... adica sa ne cunoastem inainte, sa ne imprietenim, sa nu ne paruim  ;D ;D ;D (inteleg si aprob conditia asta)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă