Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu gueleta pe marile Turciei 19 - 26 septembrie 2016
Magda07:
Dragii mei,
multumesc pentru o excursie de basm.
Oameni veseli, saritori, prietenosi; Ape limpezi presarate cu pestisori colorati, broaste testoase imense, cateva meduze; Goelata de poveste cu un echipaj simpatic; Excursii cu peripetii.
A fost o vacanta de vis, dar timpul a zburat mult prea repede. Este o excursie pe care o voi repeta cu siguranta, dar va trebui sa fie un sejur prelungit de minim 2 saptamani 8)
buburuza17:
Pentru mine a fost o excursie de vis. Nu este prima data cand fac o excursie pe mare, iar aceasta a fost pe masura asteptarilor si peste. Am vazut si revazut oameni si prieteni cu care am petrecut clipe minunate. Burtile de ras au fost nelipsite. Cred ca mai mult m-am ingrasat de la ras decat de la mancare :). Trebuie sa recunosc ca m-am lasat destul de des furata de stele, luna si de liniste, precum si de apa marii, pe care parca nu le puteam parasi. Totul a fost frumos, de la vreme, la poante si conversatii. Am invatat sa las amanuntele si sa vad esentialul, sa ma bucur de fiecare clipa care trece pentru a nu pierde nimic din multele bucurii si intamplari, de oameni si locuri, sa absorb si sa pastrez totul. Am avut si senzatii tari: namolul din canion, banana si canapeaua trase de barca, adrenalina la maxim. O vacanta completa pe care am asteptat-o. Multumesc tuturor celor alaturi de care m-am simtit atat de bine! :flori:
PGabriela:
Cateva imagini din Turcia
PGabriela:
:)
PGabriela:
:) ///
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă