Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Andaluzia - Gibraltar - Maroc 25 iunie - 05 iulie 2016
admin:
Chiar imi face placere sa calatorim impreuna, de ce m-ar deranja?
O sa plec in 24 iunie la Bucuresti cu Transmixt 10.55, mai devreme decat de obicei... Trezirea este dis de dimineata si tin sa fiu odihnit a doua zi...
Elisabeta:
Multumesc frumos, atunci ne intalnim in autogara vin si eu la Sibiu sa mergem impreuna. :applause: :dance: *|*
admin:
Nu mai sunt locuri libere! - si nu se mai pot face alte extensii!
admin:
Retineti va rog pentru ca este important: in timpul excursiei se va discuta doar in ora locala.
Spania este cu doua ore mai devreme (ora 10.00 la noi este 8.00 acolo)
Maroc este la trei ore diferenta de Bucuresti, una fata de Spania (ora 10.00 aici este 7.00 la Rabat)
admin:
Am transmis fiecarui participant 3 mesaje Email. Primul contine informatii, detalii si 9 fisiere audio pt Alhambra. Al doilea si al treilea contin completarea ghidului audio pt Alhambra, inca 10 fisiere. Am rugat pe toata lumea sa le descarce si sa le aiba pregatite de ascultare in Spania. Daca este cineva care nu a primit unul sau amandoua mesaje, va rog sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro. Pana vineri sunt in tara si pot retransmite. De sambata sunt plecat din tara pana in preziua plecarii...deci nu mai am cum sa fac acest lucru.
Nu mai este mult si ne vedem...Eu am sa va astept pe aeroport in ziua, la ora si locul indicat. Nu uitati ce v-am recomandat! :)
Sa ne vedem bucurosi cu multa multa voie buna, sa ajunga pentru toata vacanta! :thumbup: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă