Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tur Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri, sejur Ischia 26 mai - 04 iunie 2016
arsel:
Multumesc pentru poze si pentru aceasta excursie minunata, Gigi. Locuri uimitoare, de vis. Credeam ca sunt indragostita
iremediabil de ROMA, dar dupa aceasta experien?? f. placuta s-a schimbat clasamentul: Sorrento, Positano, Capri, Amalfi,
Ischia.....Mi-a placut si Napoli cel pitoresc si bineânteles plimbarile cu toate mijloacele de transport posibile, indeosebi cele pe
ap?. Recomand tuturor membrilor SC sa faca aceasta excursie!
MAC:
Sorrento,orasel mic situat la circa o ora de mers cu trenul din Napoli m-a atras cu atmosfera relaxanta.Cel putin asa l-am perceput eu.Cu stradute inguste cu multe magazine cu produse traditionale.Cu plantatii de lamai,lamaia fiind ingredientul pentru limoncello,un lichior de lamaie care isi preia aroma din coaja de lamaie.Aici lamaia este omniprezenta:sapunele cu miros de lamaie,ceramica cu motiv lamaia,parfumuri(placute pentru o zi de vara),bomboane in diverse sortimente.
S-a strecurat o poza,parcarea,nu stiu cum. :o O ignorati..
Dana Caragea:
Incerc sa postez si eu fotografii din Napoli.
MAC:
Positano,Amalfi cu case colorate asezate in trepte,legate intre ele prin stradute inguste.
O privire de pe mare
Dana Caragea:
Imagini surprinse din avion pentru ca seninul cer italian permitea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă