Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015

<< < (13/31) > >>

Misona:
Buna dimineata!

Mai e cineva interesat sa vada Targul de Craciun din centrul Sibiului? Ma gandesc ca daca suntem mai multi, putea sa ii propunem lui Gigi si vedem ce spune...

O zi frumoasa tuturor!

Myk:
La ce ora pleacă microbuzul din București?
Sau exista alta varianta de a ajunge la Sibiel mai pe seara? Sa zicem 20:00?
Vreau sa merg dar nu pot sa imi iau toata ziua de vineri libera si ma gândesc sa plec in jurul orei 16:00 din București.

Gigi ai vreo propunere?

Multumesc

codrina:
Daaaaaa.....eu îmi doresc într o seara.. *|*....să vedem și târgul de Crăciun. .daca tot suntem în zona.....ideea este excelenta

Misona:

--- Citat din: Myk din Vineri, 04 Decembrie 2015, 10:13 ---La ce ora pleacă microbuzul din București?
Vreau sa merg dar nu pot sa imi iau toata ziua de vineri libera si ma gândesc sa plec in jurul orei 16:00 din București.

Gigi ai vreo propunere?

Multumesc

--- Terminare citat ---

Buna

Am vorbit eu cu Gigi weekendul trecut despre varaintele de ajuns la Sibiel daca nu iei microbuzul:
- cu trenul,  un IR care pleaca din Bucuresti la 15:35 si ajunge in Sibiu la 21:43. Din gara Sibiu, ori iei trenul pana la halta Sibiel (nu am verificat daca mai e tren dupa 22), dar de la halta Sibiel pana la pnsiunea lui Gigi mai sunt 3 km de mers pe jos, sau iei taxiul (sunt vreo 23 de km si daca il scoti din oras trebuie sa ii platesti si intoarcerea). E 1,8-2 lei/km;
- cu autocarul, ai doua autocare spre Sibiu dupa ora 16, la 16:30-21:45 sau 17:35-22:52. Le gasesti pe www.autogari.ro Drumul Sibiu-Pensiunea Sibiel se face la fel ca mai sus.
Drum bun si sper sa ne vedem la pensiune!

Misona:

--- Citat din: Myk din Vineri, 04 Decembrie 2015, 10:13 ---La ce ora pleacă microbuzul din București?

Gigi ai vreo propunere?

Multumesc

--- Terminare citat ---
Scuze, am uitat sa scriu ca microbuzul de Bucuresti pleaca la ora 10, probabil de  undeva din zona Pacii Militari
A anuntat Gigi pe forum la pagina 4 a evenimentului

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă