Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015
MAC:
Cum spune simo arad,si eu din fiecare cate putin.
Imi doresc sa raman duminica seara in Sibiu.Caut o colega de camera si de un pic de hoinareala. ;)
lumi:
Intotdeauna mi-am dorit sa asist la o "taiere de porc" traditionala, mai mult decat sa mananc diverse. Cand are loc acest eveniment? E inclus in Petrecere? Dacanu, sugestii? :)
Multumesc!
wonderland:
Gigi a raspuns deja ;)
--- Citat din: admin din Vineri, 09 Octombrie 2015, 16:18 ---sambata 12 decembrie. Personalul pensiunii se va ocupa, pana va treziti de pregatirea traditionala de bucate din porc, astfel incat o sa incepem ziua cu pita de casa, sorici si...o palinca. Asta afara. Apoi micul dejun si plecam spre Cisnadioara sa vedem doua mestesuguri mai rare...apoi la Saliste, la ultimul palarier. La intoarcere ne asteapta pomana porcului cu preparatele proaspete....Dupa amiaza, lectii de dans, ceva fun....Seara party!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: admin din Joi, 29 Octombrie 2015, 20:53 ---Ieri discutand cu Emil, mi-a venit in minte sa va propun celor care participati ceva: pt cine mai doreste sa mai pregatim un purcel, carnati, piept fiert, jumeri, untura, caltabosi, carnita, sorici, sa-l impartiti. La multe firme facem asta in decembrie si fiecare pleaca acasa pt sarbatori cu ceva produse proaspete facute in casa....
--- Terminare citat ---
In concluzie, eu înțeleg așa:
1.un purcel si asistare la o taiere traditională incluse in program
2. un purcel oferit spre distribuire între participanți, dacă se anunță suficienți doritori, în afara programului si costurilor excursiei.
ella_cj:
Daca tot vorbim de taierea porcului eu imi fac antrenamentul din Cluj pentru ca pe 5 particip aici la taierea anuala a porcului, asa ca pe cand ajung la Sibiel sper sa pot rezista la "cateva" din bunatati ::) desi cunoscandu-l pe Gigi sunt sigura ca ne asteapta cu lucruri greu de refuzat :applause:
admin:
Mai sunt doar 9 locuri
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă