Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015

<< < (27/31) > >>

EmBo:

lumi:
O petrecere minunata, o organizare de exceptie, marca Singlescamp :) My heart lies there.

florin69:
Buna siara  prieteni!!!
 How zgu do you do? Mai lasati  carnatii si chiftelele si  mai spuneti   si voi cate o vorba. Reclamatii ,sugestii sau.... barfe, de ce nu???!!!    :giggle:  . Uite, eu de exemplu, vreau sa reclam ca excursia a fost prea scurta si sugerez ca la urmatoarea sa se mai adauge o zi. N-am avut timp sa dansez toate fetele. Si ca tot ziceam si de barfe, am si d-astea. Uite , despre baieti, nu m-au ajutat  deloc. Puteau mai mult, data viitoare sa fie mai activi..... :tickedoff:
In afara de cele de mai sus , mai am si multumiri . Pentru gazdele noastre care au fost niste draguti ca intotdeauna si carora le urez  anticipat, atat lor cat si intregului SC,  un Craciun misto si un An Nou minunat, insuportabil de abundent, exagerat de fericit si cu atatea escursii incat sa facem bataturi in talpa.....
 Va pup pe toti ( mai ales pe fete)  si abia astept sa va revad..... :kissing:    :applause:

EmBo:
M-am gandit sa va istorisesc mai jos Povestea porcului... Ghita in cateva vorbe si imagini.

Asadar...

A fost odata ca a doua oara la Sibiel (prima oara fusese cu cateva zile inainte, aceeasi poveste, insa cu alt porc), intr-o dis-de-dimineata friguroasa de decembrie, o ceata de voinici localnici (vreo 4-5) si cativa fara-de-somn singlescamp-isti, care s-au intalnit in curtea frumoasei si adormitei pensiuni la crapat de ziua.
Primii (voinicii), in frunte cu nea Ion Macelaru cu-ale lui cutite si topoare ascutite au venit sa-nfrunte bestia, pe Porcul Ghita, cel mult-grohaitor.
Ceilalti, ne-somorosii curiosi au venit sa asiste si sa judece (partinitor, cred eu) lupta dreapta si eventual sa profite de rezultatul ei.

EmBo:
Curiosii fara-de-somn (printre care ma numaram si eu) au deschis, pe la 7 dimineata, cand zorile abia mijeau, condusi de Gigi...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă