Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015

<< < (3/31) > >>

wonderland:
Eu când mă uit la friptura aia văd doar cântarul și ceaiul de gălbenele ;D
Dar, recunosc dacă mi s-ar pune dinainte, nimic n-ar mai conta. Poate doar paharul însoțitor și veselia de seară :giggle: :whistle:

Cică pentru 600 de calorii mâncate trebuie să alergi 8 km. Poate Marc poate echivala în ore de rock and roll. :dance:

simo arad:
Tocmai m-am inscris, sper ca mai sunt locuri. Probleme mari cu ...mancarea, mult prea buna ca sa pot sa rezist tentatiilor, dar mai bine imi spal pacatele dupa, decat sa-mi para rau ca nu am ”degustat” cate putin din bunatati :happy:. O sa fie incalzirea pentru revelion :dance: *|*.

admin:
Ieri am fost la Sibiel si am facut "prologul"... ;D

codrina:
Gigi....pot achita?

wonderland:
Codrina, din ce vad in prezentarea lui Gigi,  pașii sunt cei obișnuiți - buton rezervare - email de la agentie - plata avans/rest de plată.... :blush:
Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie. Daca nu l-ati primit in 5 zile, am rugamintea sa contactati agentie la adresa de Email: office@bonvoyagesibiu.ro. Plata se efectueaza in contul SC Bon Voyage srl Sibiu.Rezervarea devine activa in momentul achitarii avansului. Ocuparea locurilor se va face in ordinea platii avansurilor.
[/quote]

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă