Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 12 - 22 iunie 2016

<< < (7/10) > >>

moon:
Multumim. Pe curand!

pinkpanthere:
Drum bun, in cea mai "de neuitat" excursie. Minunate locuri. Va invidiez, mai vreau o data!

admin:
Am fost la fel de entuziast ca prima oara cand am pasit pe acele insule minunate. Dupa ce am (re)batut in lung si-n lat 3 dintre insulele din arhipelag, pot spune ca da, acolo este paradisul. Cam asa trebuie sa arate. Cu drumuri pavate de flori, cu coline imbracate in toate nuantele posibile de verde, cu lacuri pline de nuferi, cu izvoare calde, cu casute colorate, inconjurat de ocean....

Nu am timp sa va povestesc, astazi plec intr-o noua calatorie, sper insa sa aflati ce e acolo de la cei cu care mi-am petrecut 11 zile....

cristinah:
A fost vacanta perfecta.Locuri minunate,oameni frumosi si veseli,paduri ca-n povesti,inima unui vulcan,localnici binevoitori,mancare buna si un ghid perfect avizat,care ne-a facut sa nu pierdem nici o clipa.Multumim frumos!!!

pinkpanthere:
Cand aveti timp, povestiti-ne cum a fost. Eu am fost anul trecut. Daca as avea posibilitate as merge in fiecare an si nu m-as plictisi. Ma bucur pentru voi, cei care ati ales Azore anul acesta. Nu ma satur sa aud povesti despre Azore.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă