Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 12 - 22 iunie 2016
cristinah:
Gigi,am toata increderea ca propunerea ta este cea mai buna posibila,deci,raspunsul meu este DA.Mergem in Pico. 😀
EmaSo:
Servus Gigi,
Sunt de acord sa mergem pe Pico.
dadus:
Cred si eu si-au adus aminte de noi, eram sase gagici si un print ;D
Este cel mai fain loc din Azore, merita sa mergeti.
Asfintitul este super, nu mai vedeti alta data asa ceva.
Gigi sa le duci la baieti niste palinca de la noi, ca si ei ne-au servit cu bautura lor locala.
admin:
Anul acesta for fi doi printi.... :)
Ultimele detalii. Am lucrat la excursia pe Pico cat pentru o excursie intreaga in tara, acum in sfarsit am toate confirmarile si datele necesare pentru a vi le transmite. Nu am vrut sa scriu ceva pana nu rezolv...
Dupa ce primisem de la companie confirmarea ca da, ne poate oferi croaziera Angra do Heroisimo, Terceira - Calheta, Pico, au revenit si mi-au spus ca tariful nu mai poate fi acelasi ca anul trecut adica 700 EUR ci 800 EUR si am inteles de ce. v-am explicat intr-un mesaj anterior ca acum este sezon full de whale watching. Am spus ok, suntem in jurul bugetului, daca impartim cresterea de 100 EUR la 9 persoane sunt 10 EUR de persoana....este o suma dar nu atat de mare incat sa afecteze tinerea excursiei. Nu m-am linistit pt prea mult timp pt ca dupa doua zile compania revenine si imi transmite: portul Calheta, cel in care am ancorat pe Pico si pana unde solicitasem traversarea nu mai este accesibil ambarcatiunilor si trebuie sa ancoram in alt port. Dar ca pana acolo nu sunt 800 EUR ci 1000 EUR. Ii cunosc bine pe cei de la companie, sunt persoane foarte corecte si de incredere, nu i-am banuit deloc de o incercare de a mari tariful artificial cu tertipuri si motive. Mi-am amintit ca anul trecut intradevar ne-a lasat intr-un port de unde am luat taxiul si am plecat dintr-altul, radeam noi seara cand ne-a adus taxiul cum de nu il recunoastem...Pe drum am dezlegat atunci enigma: capitanul il sunase pe taximetrist si i-a spus sa nu ne mai duca la Calheta ci la Sao Rocke. Dar noua nu ne-a spus nimeni nimic asa ca ne-am trezit intr-un port de care nu ne aminteam...Intradevara dimineasa cand am ajuns ploua, iar seara la plecare era soare, dar vremea nu putea schimba intr-atat un loc incat sa nu recunosti.... ::) Am ras mult pe tema asta atunci... :)
Deci probabil ca nici atunci nu era tocmai ok unde ancorasem noi si omul s-a informat acum sa vada exact cum e...Vreau sa va spun ca aceasta cursa este aproape unicat pt ei, nu au in program asa ceva, nimeni nu le cere un astfel de servicu si ei personal nu au motive sa traverseze cu ambarcatiunea de pe o insula pe alta. Folosesc avionul pentru ca este cu mult mult mai ieftin decat sa mergi o persoana sau doua cu o ambarcatiune de 12 persoane...Am facut paranteza asta pt a se intelege ca nefacand acest traseu decat la o cerere special nu avea cum sa stie de regulile de pe alta insula...
Le-am explicat ca v-am comunicat deja un tarif, adica in jur de 80 EUR/persoana + taxiul dus si intors de la Calheta pana la Madalena si inapoi, ceva in jur de 20 - 25 EUR (sunt vreo 60 km pe ambele sensuri) si ca nu mai am cum sa revin pe suma...De atunci ma tot rog de ei, caut la alte companii oferte...
Am primit cateva dar mai mari decat aceasta si cu ambarcatiuni mai mici...asa ca tot la ei era speranta...Vineri seara le-am propus ca ultima varianta ca macar sa ne duca pana la Madalena de 1000 EUR, nu sa ne lase la Sao Roque, de unde trebuia sa luam taxi vreo 36 km dus si intors (era in jur de 15 EUR/persoana pe ambele sensuri). N-m sperat prea mult, dar aseara pe la 23.00, bing imi intra un Email de la agentia companiei:
"Hi :)
Ok, we take you from Angra do Heroísmo to Madalena do Pico on the sea for 1000.
Its ok?
Best Regards.
Atlantiangra"
Am sarit pana in tavan de bucurie!
Acum tot ce mai ramane este:
- ca toata lumea sa mearga, astfel incat sa impartim 1000 la 9 persoane, asta vine 111 EUR/persoana. Este adevarat, e mai mult cu 11 EUR decat v-am comunicat initial, dar solutia cu mesul pana la Madalena ofera o posibilitate extraordinara: o sa vedem o jumatate din insula de pe mare. Pe partea stanga o sa avem Pico, iar in dreapta vedem pe toata lungimea, o alta insula Sao Jorge. Iar cand ajungem in Madalena in fata ni se va deschide imaginea fantastica a celei de-a treia insule din grupul de centru din cadrul arhipelagului: Faial. O sa fie ceva cu totul deoesebit!
- vremea atunci in 19 sa fie ok. Prognozele marine sunt foarte bine puse la punct, vom stii exact cum e cand ajungem in 17 pe Terceira.
Mi-au raspuns pana acum aici pe forum "da" la aceasta excursie 3 persoane, sper ca pana plec in Napoli sa aflu ce zic toti... :) Atunci prima necunoscuta din cele doua punctate mai sus ar deveni...cunoscuta.
moon:
Buna Gigi. Si eu sunt de acord cu propunerea ta. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă