Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Povesti la semineu. Fundata 22 - 24 ianuarie 2016
Yvonne:
Timp bun, petrecere frumoasă și da, așteptăm vești și povești :)
ANCA.G:
Superba excursie, grozav grup , nemaipomenit coordonator ! Va multumesc dragilor pentru clipele petrecute impreuna.
admin:
Da, un grup grozav! M-am simtit ca intr-un cerc de prieteni vechi cu care depan povesti de ani de zile. Tare m-am apropiat de voi, de fiecare...
O actiune pe care am dorit-o mult, o consider reusita si pe care vreau sa o scot si in mediile locale. O sa apara un nou format, cu adresabilitate pe profilul de persoane cu apetenta pt cultura si care se vor numi Seri de povesti....Am sa revin pe subiect cand ii dau contur.
Cateva poze...
Plaiul Foii:
Locul povestilor de seara:
Piveliste de la balcon:
La Rezervatia de ursi Zarnesti
elenuca:
minunate zile:peisaje feerice,zapadă diamantină,călătorii imaginare pe urmele geto-dacilor,povești cu pictori și picturi,vin fiert cu aromă de scorțișoară lângă șemineul dogoritor,stalactite,stalagmite și coloane,urși salvați și jucăuși,borș de găină și papanași,ger pătrunzător și călduri îmbietoare lângă șemineu,Turnul Chindiei,Gara de nord și Seri de povești în curând :applause: :applause:
Rentzi:
Am si eu o nelamurire: ursii astia nu au in fisa postului "somn de voie", adica hibernare, in perioada de iarna? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă