Imi pare rau si mie pt cei care rateaza soricul....

Si mi-a spus Samiza ca sunt cativa....
Dar pt ceilalti 35 distractia ramane deschisa....bucatele pregatite, palinca, muzica...Si eu in asteptarea voastra....
Sa incep cu primii:
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Lilly, ora 12 a.m. din aeroport
2. Elisabeta ora 14 in gara Sibiu
3. Marga-ora 14, langa Gara Sibiu
La lista mai era Costel din Iasi, dar care am citit ca nu mai ajunge....

Lilly, nu am sa intru in aeroport, am sa stau in parcarea din fata, de la iesire. Am (inca) un microbuz argintiu cu numere de Munchen: M WK 350. Are deasupra un autokoffer, e usor de recunoscut.
Pana la 14 putem folosi timpul sa vezi Piata de Craciun din Sibiu...., iar la 14.00 coboram in gara sa le luam pe Marga si Elisabeta.
La 15.00 ajungem la Sibiel. Incepand de atunci banuiesc ca o sa inceapa si ceilalti sa soseasca....si pe masura ce ajung la pensiune vor fi cazati....
Vremea arata tare bine pt aceasta perioada, la amiaza o sa fie 8-9 grade, ceea ce pt Sibiel e mult...
Va recomand sa aveti la voi ceva de plimbare, sport, pe langa rau este un drum forestier care urca pana la schit. Sambata, dupa pomana porcului, pana la lectiile de dans este buna un pic de miscare....si este un prilej bun de povestit impreuna....
Spuneam de ceva gros - pt ca afara la purcel o sa fie un pic cam rece, il preparam langa rau si acolo este curent....Caciulita..stiti voi ce mai trebuie....In picioare ceva imblanit, sau gros oricum sa puteti sta pe afara...E pacat de aer sa nu va bucurati de el....
Pt seri, nu va ganditi la garderobe nu stiu cum, blugi sau pantalon si tricou - pluover este suficient....Suntem la munte, o gasca de persoane deschise, fara convietonalisme sau alte "apucaturi" care duc de mult ori la tinute...
Sunteti noi si tin intotdeauna sa explic cateva lucruri despre ce se intampla si cum se desfasoara lucrurile, la evenimentele noastre. Totul este natural, firesc si comunicarea este cat se poate de libera. Ca organizatori nu moderam, nu intevenim decat minim....Asiguram cadrul optim pt socializare....dar nu mai mult...
Lasati problemele acasa, ganditi-va ca ceilalti nu au de ce sa se incarce cu ganduri negative....Veniti cu multa bucurie, deschisi si cu chef....
Pe maine!