Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71444 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #105 : Miercuri, 02 Decembrie 2015, 17:33 »
Marga, sunt 3 persoane care ajung la aceeasi ora la Gara sau in cazul tau, langa Gara. Deci pentru Gigi e cel mai simplu asa, cred. Daca n-ar fi fost, ar fi spus. :)
Relaxeaza-te si bucura-te de Singles Camp si de amabilitatea organizatorilor si a partenerilor de petrecere pe care ai sa-i cunosti in curand!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #106 : Miercuri, 02 Decembrie 2015, 17:35 »
Multumesc!!

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #107 : Miercuri, 02 Decembrie 2015, 19:57 »
Cine merge din c-ta? :)

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #108 : Miercuri, 02 Decembrie 2015, 20:44 »
eu merg din constanta :)

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #109 : Miercuri, 02 Decembrie 2015, 20:53 »
am si un loc in masina daca vrei sa vii. Pot sa te aduc daca suni la numerul meu ca e pe forum aici. Cu adeverat placere :bow:

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #110 : Miercuri, 02 Decembrie 2015, 21:00 »
Rodica, știi deja ca eu merg. M-am înscris la mașina lui Bruno.  Aștept sa te hotărăști dacă vii sau nu. 😊

Offline costelus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
buna.cu parere de rau, au intervenit niste probleme personale si anulez intalnirea.Scuze .........

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Imi pare rau si mie pt cei care rateaza soricul.... :-[ Si mi-a spus Samiza ca sunt cativa.... :-\

Dar pt ceilalti 35 distractia ramane deschisa....bucatele pregatite, palinca, muzica...Si eu in asteptarea voastra....

Sa incep cu primii:

Lista transfer Sibiu - Sibiel

1. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
2. Elisabeta ora 14 in gara Sibiu
3. Marga-ora 14, langa Gara Sibiu
La lista mai era Costel din Iasi, dar care am citit ca nu mai ajunge.... ???

Lilly, nu am sa intru in aeroport, am sa stau in parcarea din fata, de la iesire. Am (inca) un microbuz argintiu cu numere de Munchen: M WK 350. Are deasupra un autokoffer, e usor de recunoscut.
Pana la 14 putem folosi timpul sa vezi Piata de Craciun din Sibiu...., iar la 14.00 coboram in gara sa le luam pe Marga si Elisabeta.

La 15.00 ajungem la Sibiel. Incepand de atunci banuiesc ca o sa inceapa si ceilalti sa soseasca....si pe masura ce ajung la pensiune vor fi cazati....

Vremea arata tare bine pt aceasta perioada, la amiaza o sa fie 8-9 grade, ceea ce pt Sibiel e mult...
Va recomand sa aveti la voi ceva de plimbare, sport, pe langa rau este un drum forestier care urca pana la schit. Sambata, dupa pomana porcului, pana la lectiile de dans este buna un pic de miscare....si este un prilej bun de povestit impreuna....

Spuneam de ceva gros - pt ca afara la purcel o sa fie un pic cam rece, il preparam langa rau si acolo este curent....Caciulita..stiti voi ce mai trebuie....In picioare ceva imblanit, sau gros oricum sa puteti sta pe afara...E pacat de aer sa nu va bucurati de el....

Pt seri, nu va ganditi la garderobe nu stiu cum, blugi sau pantalon si tricou - pluover este suficient....Suntem la munte, o gasca de persoane deschise, fara convietonalisme sau alte "apucaturi" care duc de mult ori la tinute... ::) :)

Sunteti noi si tin intotdeauna sa explic cateva lucruri despre ce se intampla si cum se desfasoara lucrurile, la evenimentele noastre. Totul este natural, firesc si comunicarea este cat se poate de libera. Ca organizatori nu moderam, nu intevenim decat minim....Asiguram cadrul optim pt socializare....dar nu mai mult... :)

Lasati problemele acasa, ganditi-va ca ceilalti nu au de ce sa se incarce cu ganduri negative....Veniti cu multa bucurie, deschisi si cu chef....

Pe maine! :dance: *|* :dance:

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
 *|* Abia astept sa ne intalnim!!!!!!

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
*|* Abia astept sa ne intalnim!!!!!!
.  Drum bun la toata lumea!

Offline Forintz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
 Buna seara pentru toti ....sunt ultimul inscris pe lista cu scuzele de rigoare pentru ca imi dau seama ca este tarziu, in caz ca mai are cineva un loc in masina, am citit aici ca Mirela sau Cori si ma poate ajuta.....lucrez in Bucuresti si pot pleca de acolo.....Multumesc .....o zi faina in continuare !   

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Forintz, intr-adevar timpul e scurt. Pentru ca esti nou-nout pe forum, si imi imaginez ca inca nu te orientezi cu derulatul paginilor pentru a citi toate mesajele, incerc sa dau o mana de ajutor.
Cori se pare ca mai are un loc si ....
Danadelamare mai sunt locuri la mine in masina si la mihaif. Eu merg cu DanaDumitrascu si te luam cu placere. Telefonul DaneiDumitrascu il gasesti pe forum. Ia legatura cu ea.

poate fi contactata prin intermediul Danei...
Multumesc frumos Cori. Da vin pana la Bucuresti si mergem impreuna. Nr meu de telefon este 0730 477 522. Te rog sa ma suni cand poti . Pup !

Succes!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Forintz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Multumesc Wonderland! o sa iau legatura maine de dimineata cu Dana. Am o alternativa cu trenul, insa in caz mai este un loc .....vorbim ...

Offline mihaif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #118 : Vineri, 04 Decembrie 2015, 08:02 »
Forintz pt transport suna rapid pana la 9 la0722477423

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #119 : Vineri, 04 Decembrie 2015, 10:17 »
Mai sunt cateva ore si ne intalnim.... :)Multi sunt deja pe drum....In curand plec si eu la aeroport si apoi la gara....

Inainate de a va cunoaste trebuie sa va spun ca mi-a placut foarte foarte mult cum ati prins ideea de precomunicare...Ati folosit forumul pt a va grupa, pt a avea un prim contact. Este important, o sa vedeti. Deja oarecum va identificati, ati creat o stare de excursie, de voie buna...Va spuneam ca asta imi aduce aminte de primul grup...de acum aproape 7 ani....

Foarte importanta a fost "ghidarea" voastra pe aici, facuta de wonderland, careia trebuie sa-i multumesc inca o data pt tot ce face pentru Singles Camp.  :flori: Privind la cat de atenta este sa raspunda pe forum, la cat munceste la articole, fara sa beneficieze pana acum de nici un statut special, nu pot sa nu ma gandesc, "in the opposite side" la cat de putin "recunoscatori" sunt unii care au trecut pe aici, care s-au bucurat de atmosfera, si-au creat un cerc de prieteni singles sau chiar un cuplu si nu doar ca n-au facut nimic pt SC, nu doar ca au uitat complet de SC - dar mai si comenteaza de pe margine....Dar asta este natura umana, sunt invatat, tabacit si n-am asteptat niciodata nimic. Asa sunt eu. Daca vine este binevenit, daca nu vine - asta e, daca primesc pietre in cap - stau fara sa ripostez cu ceva....

Astept doua zile de fun, mi-as dori sa vad un nou val creat in SC si sunt convins ca dintre voi cei de azi se vor gasi pe viitor o wonderland, o krondia.... :)