Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (12/44) > >>

Marga:

--- Citat din: vasile ili din Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 12:56 ---Marga, eu trec vama pe la Albita, apoi Husi, Barlad, Tecuci, mai departe Brasov, Sibiu. Daca poti veni vineri dimineata la Tecuci, atunci e bine. Altfel imi trebuie 2 ore in plus in o directie si alte 2 in alta. E prea mult.  ;)
Nico-Gl la fel, daca poti sa vii la Tecuci, atunci putem merge impreuna mai departe. :-\

Livia Petruse eu planific sa trec prin Brasov vineri aproximativ pe la orele 11-00 -13-00. :)

--- Terminare citat ---
.   Iti multumesc MULT ptr răspuns Vasile ILI !! Ne vedem cu toții la destinație!! Drum bun la toata lumea!

DanaDumitrascu:
Buna seara !
Sunt Dana din Ploiesti. Am facut astazi rezervare . Sper sa primesc un raspuns pozitiv si sa ajung sa cunosc oameni frumosi ca voi. Daca aflati vesti despre tranport va rog sa scrieti aici. Prefer sa vin la Bucuresti decat sa plec singura de la mine.
O seara buna !

Lilly:

Ar fi tare bine daca Gigi ar putea oferi un Transfer Sibiu-Sibiel.
Ma alatur pe lista de mai jos cu speranta ca va iesi ceva

Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
3.
...........

Marga:

--- Citat din: Lilly din Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 17:10 ---Ar fi tare bine daca Gigi ar putea oferi un Transfer Sibiu-Sibiel.
Ma alatur pe lista de mai jos cu speranta ca va iesi ceva

Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
3.Marga-in jur de 14:15/ 14:30
...........

--- Terminare citat ---

admin:
Tot ajutorul meu, doar sa stiu orele de sosire. O sa fiti cu totii transferati la Sibiel.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă