Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
SIMONA_ARAD:
--- Citat din: carly din Marți, 24 Noiembrie 2015, 14:41 ---Hello :) Eu vin din Timisoara, mai este cineva din zona? Nu am transport :help:
--- Terminare citat ---
Buna,Carly. Daca reusesti sa ajungi in Arad eu te primesc cu drag. Anunta- ma!
costelus:
buna.eu vin din iasi si ajung la sibiu la ora 14 se pune transport pana la sibiel ?
wonderland:
--- Citat din: costelus din Marți, 24 Noiembrie 2015, 16:59 ---buna.eu vin din iasi si ajung la sibiu la ora 14 se pune transport pana la sibiel ?
--- Terminare citat ---
Nu se pune, doar se cere si se ofera ajutor ;)
Daca citesti cu atentie ai sa vezi ca lumea s-a organizat cumva. Daca printre cei care vin cu masina din diferite directii mai are cineva un loc cu siguranta va da vreun semn.
Daca nu, iata ca Gigi s-a oferit sa dea o mana de ajutor.
--- Citat din: admin din Marți, 24 Noiembrie 2015, 08:54 ---Astept deci pe cei care au nevoie de ajutor pt transfer Sibiu - Sibiel.
--- Terminare citat ---
Cei care nu au gasit alta solutie si au nevoie totusi de ajutor pentru ajuns de la Sibiu la Sibiel s-ar putea deschide o lista, in care sa se treaca numele, ora si locul in care ajunge fiecare in Sibiu. Luati lista cu copy paste si adaugati-va.
De ex.
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2.
3.
...........
Mokika:
Din Constanta, cine mai vine? Am văzut ca Bruno merge cu mașina proprie, e posibil sa se fi ocupat locurile. Sper sa nu rămân pe dinafara.
bruno:
ciao Mokika,
ai noroc pentru ca imi a sunat Marga si nu mai vine cu mine, pentru ca va pleca de la Galati.
Daca vrei poti gasi numerul meu pe forum si vedem unde ne intilnim si la ce ora plecam.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă