Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
bruno:
Buna Gigi, stii daca DN 81, Pitesti - Sibiu, e intrerupta undeva din cauza alunecare de piatre sau lucrari? Cineva imi a zis asa dar acolo poate sa stiti mai bine ca aici. Altfel vom trece pe Brasov dar in weekend trafic va fi ingreunat. Poti sa ne sfatuiesti?
admin:
Bazati-va pe mine! Aveti mobilul meu, 0745 106501, este simplu.
admin:
Bruno, eu am trecut ieri seara pe Valea Oltului. Au fost alunecari de teren, dar circulatia s-a deschis la 18.00, cam atunci cand am ajuns noi.... :) Se circula mai greoi, dar am reusit in 40 - 50 minute sa ne strecuram....
Urmareste pe cnadr este un site de infotrafic....
Marga:
--- Citat din: admin din Miercuri, 02 Decembrie 2015, 16:56 ---Bazati-va pe mine! Aveti mobilul meu, 0745 106501, este simplu.
[/quote. Buna seara, dnul Candea! Eu, "Marga", voi ajunge in jur de ora 14 la autogara unde opresc maxi taxi. Dupa cum am mai precizat, pot lua un taxi spre o locatie care sa o stabiliti dvs ptr întâlnire. Dar oricum va sun de pe drum, aproape de Sibiu. Daca intervine ceva, deasemenea, va anunț din timp. Multumesc anticipat!
--- Terminare citat ---
bruno:
Gigi multumesc pentru sfat
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă