Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Castelele Bavareze si Austria 20 - 27 august 2016
admin:
Eu sunt plecat cu grupul de Andaluzia, dar acum 3 zile am inteles din agentie ca nu mai sunt locuri. Asa este marcat si pe site. Pt confirmare office@bonvoyagesibiu.ro.
admin:
Pentru ca maine plec si nu o sa mai am timp pt online decat in 19 august (atunci cand voi avea pauza intre cele doua excursii Elvetia si Austria), va transmit deja detaliile necesare, impreuna cu intrebarea daca doriti sa vizitati cele doua castele bavareze, aflate in program, dar la care tariful de obiectiv nu intra in cel general.
Este vorba de Neuschweinstein si HohenSchwangau https://www.hohenschwangau.de/1304.0.html
Am rugamintea sa raspundeti aici pe forum (nu pe site, nu telefonic), cat de repede, pentru ca Samiza sa poata rezerva si achizitiona biletele de intrare.
Mai jos este programul ce include zborurile (va recomand sa-l aveti listat)
Program
20 august Intalnirea cu delegat Bon Voyage pe aeroportul Otopeni, zona Plecari Internationale, Cafeneaua Lavazzza ora 4.30. Zbor Air Berlin cu decolare la 6.30. La ora 7.35 ajungeti la Berlin. La 8.20 aveti connection la Munchen. Nu este mult timp asa cca nu pierdeti timpul la magazine... ::) :) Dupa un zbor de o ora ajungeti pe aeroportul din Munchen, in jur de 9.35. Acolo am sa va astept eu cu microbuzul, incarcam bagajele si plecam spre Fussen, asta se va intampla probabil in jur de ora 10.15. Munchen - Fussen este un traseu de 160 km. O sa facem o pauza cu plimbare la Ammersee, unul dintre minunatele lacuri din Germania. Ne continuam apoi drumul si oprim doar dupa Fussen, pentru vizitarea Castelelor Neuschwanstein si Hohenschwangau. O sa facem rezervare prealabila pentru ca acolo risti sa obtii o ora "neprietenoasa" de intrare sau chiar poti sa ai neplacuta surpriza sa nu mai gasesti locuri. Intrarea la Neuschwaistein o s-o programam in jur de ora 14.30.
Dupa vizitarea celor doua castele, o sa ne imbarcam si plecam pe traseul: Fussen Innsbruck (109 km). Probabil ca o sa ajungem in jur de 20.00. Facem check in-ul si iesim in centrul orasului pt o plimbare si cina. Cazare Innsbruck 2 nopti (20/22 august)
21 august Dupa micul dejun - vizitare Innsbruck. Marea Trambulina si panorama, centrul orasului - intr-u tur pietonal incepand de la Hofburg pana la Arcul de Triumf. Dupa amiaza Castelul Ambras.
22 august
9.00 Check out hotel, plecam cu microbuzul spre Kaprun
Innsbruck Kaprun 143 km (cca 2 ore)
11.00 Check in hotel Kaprun
12.00 Urcam cu o suita de telecabine si gondola La 3059 m la Ghetarul de la Kitzsteinhorn
23 august
Hohenalpenstrasse (Transalpina) Traversarea Alpilor. O sa aveti ocazia celor mai frumoase panorame ale Alpilor. Excursia dureaza in jur de 5-6 ore, vom avea mai multe opriri in cateva zone amenajate cu expozitii. Ultimul punct - Franz Joseph, pe taramul marmotelor...
24 august
Excursie la Schmitten - panorama si drumetie...
Croaziera pe Zell am See - unul dintre cele mai frumoase si mai cunoscute lacuri alpine
Lacurile de acumulare Stausee, la 2600 m - vom ajunge sus cu autobuze si o platforma panoramica funicular extrem de ingenioasa
25 august
Vizitare Salzburg. Parcurgem cele mai importante obiective turistice ale orasului lui Mozart.
(Kaprun Salzburg dus si intors 200 km)
26 august
Vizitarea cheilor Sigmund -Thun - Klamm
Excursie la Krimml cea mai mare cadere de apa din Europa. Vom insoti uriasa cadere de apa printr-o drumetie cu mai multe puncte de panorama.
Dupa amiaza - Tauern SPA cu splendida panorama asupra vaii Kaprun.
27 august
Plecare, stiu...cam devreme....la ora 3.30 dimineata, cu microbuzul Kaprun Munchen 179 km ( 2 ore)
Ora 5.30 sunteti in Munchen
Check in si zbor Air Berlin Munchen 8.20 - Berlin 9.30. La Berlin, la fel ca la sosire aveti connection si la 10.20 plecati spre Bucuresti, unde veti ajunge la ora 13.30
Despre bagaje va reamintesc ce v-am solicitat. Am rugamintea pentru a nu se crea situatii sensibile si penibile inainte de plecarea in vacanta sa tineti cont de acest aspect: Bagajul trebuie sa fie mic pt a incapea in microbuz si usor pt a-l manipula (sunt multe descarcari si incarcari). Este acceptat un singur troller cu dimensiunea maxima: 60 x 40 x 28 cm, cca 18 kg si un mic rucsac. Tineti cont de acest amanunt foarte important si va rog mult ca la imbarcare sa nu existe motivatii este singurul pe care-l am, sau nu m-am putut incadra in aceste dimensiuni. Am comunicat acest lucru cu un an inainte, oricine vrea sa participe isi poate verifica incadrarea in conditii.
Sa nu uitati sa aveti in bagaje si la voi:
- in primul rand verificati sa aveti documentele de calatorie. Valabile, 6 luni inainte de expirare. Eu recomand sa aveti tinute in locuri diferite si CI si pasaportul.
- bani cash si card.
- aparat foto sau smph cu camera, memorie suficienta
- roaming activat la mobil
- medicamente uzuale
- incaltaminte sport (o sa urcam o ora in paralel cu cascada Krimml, o sa parcurgem 30 minute pe Cheile Sigmund Thun etc)
- imbracaminte sport
- o haina termica eventual cu gluga si pantofi sport inchisi pentru urcarea la ghetarul Kitzsteinhorn. Chiar daca nu o facem pe jos, sus ne va astepta vreme rece cu zapada. Vom fi la peste 3.000 m.
- eu sper sa avem vreme buna, dar haina de ploaie sa nu lipseasca din bagaje.
- nu uitati de sapca, poate sa fie soare...Pe mine m-a ars soarele si in Suedia si in Irlanda, asa ca...
Luati cu voi imbracaminte cat mai comoda, cat mai lejera, vom calatori mult in masina si trebuie sa va simtiti bine....
Numarul meu de telefon v-as ruga sa-l aiba toata lumea in agenda telefonica: 0040 745 106501, Gigi Cindea.
Nu uitati: plecam intr-o excursie friendly, in care toata lumea asteapta sa se simta ca intr-o vacanta cu prieteni, nu ca intr-o calatorie printr-o agentie turistica. Eu am sa fac totul pentru a va simti bine, dar depinde si de voi cum stiti si intelegeti sa comunicati, sa socializati, sa tolerati, sa armonizati cu ceilalti.
Programul pe care vi l-am comunicat este orientativ, poate fi modificat prin switch, din cauza vremii. Pt Hohenalpenstrasse de pilda avem nevoie de cea mai buna zi si o s-o aleg acolo functie de prognoza meteo.
Programul de seara este de preferat sa fie in comun, dar daca sunt persoane mai solitare, le intelegem nevoia de a sta un pic detasate...
Nu este o excursie de shopping, programul este plin. Am sa folosesc insa anumite rezerve de timp pt a va oferi ocazia unor cumparaturi, amintiri etc. Nu-mi cereti insa sa mergem la mall sau lucruri de genul acesta pt ca nu am cum si cand s-o fac...
Va doresc drum bun si nu uitati azi sau maxim maine sa-mi transmiteti aici intentia de a participa sau nu la vizitarea castelelor bavareze Neuschweistein si Hohenschwangau.
alina_psc:
buna Gigi,
eu as vrea sa le vizitez, binenteles daca si restul grupului este de accord.
admin:
Intrebarea este intr-un fel formala, dar vreau intotdeauna sa am acceptul de a initia o cumparare sau rezervare. Sa ajungeti pana acolo si sa nu vedeti castelul don care s-a inspirat Disney....
Gabi p:
DA (vizitarea castelelor bavareze Neuschweistein si Hohenschwangau)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă