Autor Subiect: De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015  (Citit de 49787 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
« Răspuns #105 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 20:24 »
Deci tu vii din Sibiu, sa inteleg Diana? Inseamna ca te trec pe lista mea?

Am transmis acum tuturor un Email cu informatii. Daca nu ati primit scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si am sa-l repet.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #106 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 20:26 »
Da, Gigi, vin cu tine și la dus la întors. Am văzut că în mail sunt trecută la microbuzul de București.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #107 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 20:27 »
Ok, te trec pe lista mea.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #108 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 22:28 »
Multumim  Gigi de sfaturi, :bow: , sper sa fie un grup la fel ca ultimul la care am participat eu . 
Imi pare rau ca nu am avut timp sa le povestesc si celor de pe forum cateva despre aceea actiune , foarte, foarte reusita  cu un grup extraordinar. :flori: :smitten:
Nu a fost batalie pe locuri , nu au fost bisericute, toata lumea radia de fericire si multumire, veselie  si zambete…, pana si cei mai taciturni (declarati de ei insasi) au ras si distrat de nu se indurau sa plece seara la culcare, s-a dansat pana ne-am rupt pantofi la propriu ( da Marcel si-au mai rupt si alti pantofi). ;D
Intradevar pe langa ce ne ofera Gigi si Samiza  conteaza foarte mult si atitudinea noastra a celor care participam .
Era o mare bucurie sa poti sa te asezi oriunde vrei fara sa ti se atraga atentia ca este ocupat, in felul acesta sa poti schimba cateva impresii cu fiecare dintre participanti. Concluzia aceasta am tras-o noi  pe drumul de intoarcere.
Din lista nu cunosc pe nimeni , nici macar soferul , deci nu stiu daca are muzica , filme …etc…asa ca dragilor/dragelor  cei care avetii posibilitatea sa luati muzica , filme …cu voi  … luati … ( pe unde o fi Emil cu minuscula lui cutiuta muzicla.. daca mai sunt locuri libere ....,  promit ca te lasam sa dormi in microbuz… :))
Orice fel de muzica , gusturile sunt foarte variate,  sa fie multumita toata lumea , nu uitati cantecele patriotice   ca doar e ziua Romaniei. :applause:

Gigi ne-a sfatuit sa avem costumele  de baie si slapi , eu va zic sa nu uitati vocea ( ne trebuie in microbuz), pantofiori de dans ( ca cine stie .. daca avem timp sa dansam si sa nu avem cu ce ) costum national macar o “iuta” si /sau o bucatica de  tricolor ca doar va fi ziua Romaniei  si obligatoriu in completarea setului  buna dispozitei si veselia.  :smitten:

Offline maria2015

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #109 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 22:53 »
Eu nu am primit mail cu ultimele detalii. Nu mai figurez pe lista excursionistilor?
M=am inscris pentru microbuzul de Bucuresti.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #110 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 08:39 »
Maria, astept de la Samiza un raspuns, si-l postez intr-o ora. Daca ai platit e ok, nu-ti fa nici cea mai mica problema.

Am rugamintea sa-mi raspundeti daca doriti sa participati la cina traditionala organizata de hotel. Pe Email, cu reply, nu aici.

Offline maria2015

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #111 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 10:11 »
Multumesc. O sa raspund imediat ce primesc mailul.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #112 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 11:06 »
L-am transmis chiar acum. A fost omisiunea mea...Scuze!   :-[ :flori:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #113 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 14:29 »
In Email-ul transmis era continuta si propunerea de a participa la o seara traditionala organizata de hotel. Am discutat azi cu directoarea locatiei cum o sa poata cei neinscrisi sa serveasca masa. Mi s-a spus ca evenimentul are loc afara si intr-una dintre sali, urmand ca alta sala de restaurant sa fie folosita pentru masa a la carte. Deci cine nu participa are posibilitatea de servi masa intr-una dintre salile de restaurant, dar evident ca nu intr-un cadru organizat d grup, ci individual. Pt ca sunt mai multi cei care si-au exprimat intentia de a participa la cina, eu ca organizator am sa merg cu ei. Nu ma pot imparti in doua, sper ca ma intelegeti.... :)

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #114 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 20:27 »
Gigi si eu ma inscriu la seara traditionala organizata de hotel. Iti amintesc ca eu vin direct la Herculane din Arad.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #115 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 07:59 »
Cred ca sunteti deja pe drum.
Krondia, abia astept primele imagini. :giggle: :kissing: :whistle:
Cu atat mai mult cu cat mi-am dorit sa merg si eu, dar nu mi s-au aranjat apele si nici nu s-au modificat distantele pe harta. ;D

Sa aveti vreme buna si timp frumos impreuna!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #116 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 08:00 »
Bună dimineața!  Mâine plecam. 😉

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #117 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 08:08 »
 :crazy2:  :hammer:si m-am uitat si pe calendar...

Ei, atunci spor la pregatiri si urarile de mai sus raman valabile.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #118 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 10:03 »
Da, suntem foarte aproape, maine vom fi pe drum...Sper sa nu fie probleme de sosele umede si inghetate, de orice poate sa ingreuneze calatoria.
Din Bucuresti o sa plecati 15 persoane, rugamintea este sa nu se intarzie, la 5.50 sa fiti la locul de imbarcare. Luati-va o marja de siguranta venind mai repede la locul de intalnire pt ca nu o sa se astepte. Microbuzul trebuie sa ajunga maxim la 13.30 la Portile de Fier I, la 14.00 se inchide muzeul. Sunt pana acolo 350 km, timpul estimat de parcurs in conditii de trafic normal este de aproape 5 ore. Plus ca soferul are obligatoriu doua pauze: una de 15 min si una de 30 min. Deci total cca 6 ore. O sa fie circulatie, multa lume se va indrepta spre iesirea din Bucuresti, poate drumul o sa fie greu, asa ca o ora aproape sigur ca o sa se mai piarda. Deci total 7 ore. Asta inseamna ca se va ajunge la 13.00, la limita. V-am dat toate aceste explicatii sa realizati de ce nu o sa putem astepta pe nimeni. Ar insemna ca as accepta riscul de a nu ajunge la un obiectiv al excursiei. 

In programul excursiei am prins si Cetatea Medievala din Drobeta Turnu Severin, dar asa cum va spuneam cu cateva postari in urma, primaria dupa ce a deschis cu surle si trambite sit-ul. l-a inchis, impiedicand vizitarea lui. Am sunat azi iar la primarie si mi s-a promis un raspuns dupa ora 13.00, redeschiderea poate sa fie un punct in  discutia din Consiliul Local al orasului. Daca se poate vizita, o sa ne intoarcem de la Portile de Fier (este aproape) sa ajungem si acolo.

V-am transmis pe Email, am scris si aici pe forum, nu o sa se opreasca pt masa. Fiecare sa aiba ceva la el pt a rezista pana seara la cina traditionala. Au confirmat prezenta la eveniment 14 pers + mine, deci 15 persoane. Lista de participanti are in total 25 de persoane.

Vremea in zona Baile Herculane arata ceava mai bine ca forecast decat acum 3-4 zile. Si ma uit cu ciuda ce zile urmeaza dupa ce plecam  :knuppel2:....Doar soare...Dar poate o sa avem noroc sa se mute ceva si spre noi... :) Sper sa ne putem face programul...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #119 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 15:26 »
Am fost azi in contact cu mai multa lume din zona sa stiu exact care este situatia potecilor, traseelor, cum e la Dunare. In acest moment ploua, pamantul este destul de moale in zona de la Mraconia, acolo unde doream sa urcam pe Ciucanu Mare pt panorama. Deci putin probabil sa putem face acel traseu, pe care-l adaugasem ulterior programului.... :'(

Cei de la Parcul National Domoglet mi-au spus insa ca la Cascada Vanturatoarea traseul nu este rau, se poate urca desi este umed. Dar evident ca e nevoie de echipament bun de munte, nu de improvizatii. Pana la cascada o sa facem in jur de 2 ore, 2 ore si ceva avand in vedere vremea....Deci in jur de 4 ore dus si intors. In acea zi, aveam in plan sa vedem Grota Haiducilor sau a Hotilor cum este corect, asta nu e greu pentru ca se afla localizata chiar in statiune, langa Hotel Roman. Este nevoie de o frontala sau lanterna.....Apoi sa ajungem pana la lacul de acumulare de pe Cerna, Valea lui Iovan, ceea ce o sa fie din nou simplu, sunt 60 km pana acolo si mergem doar cu masina. La Cascada o sa se aventureze doar cei cu echipament, cei care sunt antrenati cat de cat....

Pt barca - azi nu prea era de iesit e Dunare, dar Marian mi-a spus sa nu ne scoatem din cap ideea ca nu avem si o astfel de experienta. Este posibil ca vremea sa se indrepte si sa putem face plimbarea. O sa vedem cand ajungem. Oricum mergem in zona....

Am sunat din nou la Primaria Drobeta Turnu Severin pt a vedea daca nu cumva s-au gandit ca de 1 Dec sa redeschida Cetatea Severinului, dar se pare ca la sedinta Consiliului Local nu s-a ajuns si la acest subiect. Posibil ca aveau lucruri mult mai importante decat istoria orasului de discutat....Asa ca din pacate nu o s-o putem vedea....