Multumim Gigi de sfaturi,

, sper sa fie un grup la fel ca ultimul la care am participat eu .
Imi pare rau ca nu am avut timp sa le povestesc si celor de pe forum cateva despre aceea actiune , foarte, foarte reusita cu un grup extraordinar.

Nu a fost batalie pe locuri , nu au fost bisericute, toata lumea radia de fericire si multumire, veselie si zambete
, pana si cei mai taciturni (declarati de ei insasi) au ras si distrat de nu se indurau sa plece seara la culcare, s-a dansat pana ne-am rupt pantofi la propriu ( da Marcel si-au mai rupt si alti pantofi).

Intradevar pe langa ce ne ofera Gigi si Samiza conteaza foarte mult si atitudinea noastra a celor care participam .
Era o mare bucurie sa poti sa te asezi oriunde vrei fara sa ti se atraga atentia ca este ocupat, in felul acesta sa poti schimba cateva impresii cu fiecare dintre participanti. Concluzia aceasta am tras-o noi pe drumul de intoarcere.
Din lista nu cunosc pe nimeni , nici macar soferul , deci nu stiu daca are muzica , filme
etc
asa ca dragilor/dragelor cei care avetii posibilitatea sa luati muzica , filme
cu voi
luati
( pe unde o fi Emil cu minuscula lui cutiuta muzicla.. daca mai sunt locuri libere ...., promit ca te lasam sa dormi in microbuz

)
Orice fel de muzica , gusturile sunt foarte variate, sa fie multumita toata lumea , nu uitati cantecele patriotice ca doar e ziua Romaniei.

Gigi ne-a sfatuit sa avem costumele de baie si slapi , eu va zic
sa nu uitati vocea ( ne trebuie in microbuz),
pantofiori de dans ( ca cine stie .. daca avem timp sa dansam si sa nu avem cu ce ) costum national macar
o iuta si /sau o bucatica de tricolor ca doar va fi ziua Romaniei si
obligatoriu in completarea setului buna dispozitei si veselia.