Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
ceciliamadalina76:
Buna Bruno,
Depinde de numarul de femei care vin in excursie... Noi vom sta cate doua in camera, prin urmare, nu cred ca ai sanse prea multe sa inlocuiesti o femeie :)
wonderland:
Bruno, vrei sa confirmi zicala conform căreia...datoria unui bărbat e să incerce? :whistle: ;D
aaaddd:
Si eu vin la Sibiu din TgMures. In principiu, cred ca am sa ajung dimineata cu o masina, cu niste colegi. Plecare din TgMures=4.00,Sibiu=06:50.
simo arad:
Gigi eu o sa vin direct la Herculane din Arad pentru ca pe 2 decembrie lucrez si trebuie sa ajung la o ora civilizata acasa, iar prin Sibiu e un ocol prea mare mai ales ca autostrada este putin defecta :'(. Sper ca nu este nici o problema. Posibil sa ajung inaintea voastra, dar va astept cu o palinca de Bihor pentru incalzire :dance: *|*
Rodica_I:
Buna seara tuturor , din Constanta daca este cineva inscris si nu are inca transportul asigurat pana in Bucuresti, am 4 locuri libere in masina , hai sa zic 3 sa avem loc si de bagaje . :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă