Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015

<< < (15/33) > >>

Misona:
Bine Ioana :)
Din Sibiu pleaca dl. Gigi candea cu un microbuz de 8 persoane parca. Cerd ca el e cal mai in masura sa iti dea detalii

La buna vedere!

ioanabil:
din Brasov mai este cineva înscris în excursie?

Mokika:
Ioana, eu știu ca va mai fi cel puțin o persoana care este din Brașov și va merge la Sibiu. A scris și aici acest lucru. Uita-te pe mesajele anterioare.

krondia:
Ioana, eu vin din Braşov şi, având în vedere orele de plecare / sosire, cel mai probabil voi râmâne peste noapte la Sibiu.

admin:
Spuneam ieri ca revin cu alte amanunte. Sunt legate de ziua de duminica 29.11. cea in care avem programata vizitarea zonei Orsova - Drencova, cea a Cazanelor.

Dupa ce la Orsova vom vizita Manastirea Sf Ana si admira panorama ce se deschide de acolo, ne indreptam spre Mraconia. Acolo ne asteapta cineva pt o plimbare cu barca si pt o urcare pe Ciucaru Mare, de unde se intinde o minunata priveliste a defileului, poate chiar cea mai frumoasa. Este nevoie de echipament simplu sport, nu neaparat de urcare, dar daca aveti asa ceva la voi e binevenit. E curent de la Dunare, intram in pestera cu barca este nevoie de ceva mai grosut....

La Cazane – plimbare cu barca: Traseul este urmatorul:
- plecare din Golful Mraconiei;
- parcurge Cazanele Mici unde puteti admira Manastirea Mracuna si chipul sculptat in stanca al regelui dac Decebal;
- traverseaza Golful Dubova unde se inalta semet masivul calcaros Ciucaru Mare;
- parcurge Cazanele Mari, unde se viziteaza Grota Veterani (se percepe taxa de vizitare) si se intra in gura Pesterii Ponicova;
- intoarcere in Golful Mraconiei .
Capacitatea ambarcatiunii este de 10 - 12 locuri.
Excursia dureaza 1. 15 min. Pret 25 - 30 RON/pers.
Sambata dupaamiaza am sa comunic numarul de persoane care o sa se imbarce, banuiesc insa ca vor fi aproape toti...Este o experienta inedita...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă