Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
Misona:
--- Citat din: Rodica_I din Joi, 03 Decembrie 2015, 13:38 ---Ma sa fie si te chiama "misona"? :o
--- Terminare citat ---
Ei...daca ne lasa Gigi sa ne punem nickname..tre' sa recunosti ca sunt destul de aproape :)
Plus ca am stat si am studiat si am studiat forumul si actiunile pana sa ma inscriu sa particip fizic...ca toata lumea cred de altfel
Brand_usa:
Intr-adevar a fost o super excursie, la reusita contribuind organizarea, locatia, participantii si vremea... Am sa las si eu cateva poze, chiar daca nu sunt atat de reusite, fiind facute cu mobilul :blush:
La pas prin Cheile Oltetului spre Pestera Polovragi
...stiu ca nu trebuie sa postez poze cu chipuri, dar ...nu am rezistat tentatiei :yeah:
Rodica_I:
;D
wonderland:
--- Citat din: Brand_usa din Joi, 03 Decembrie 2015, 17:52 --- ...stiu ca nu trebuie sa postez poze cu chipuri, dar ...nu am rezistat tentatiei :yeah:
--- Terminare citat ---
Nu cred ca e supara nimeni. Mai ales ca nu chipul iese cel mai tare in evidenta in imaginea postata de tine. ;D
krondia:
Musai să arătăm câteva imagini și de la cascada Vânturătoarea din cel mai mare parc național din țară: Domogled-Cerna.
Este o cascadă spectaculoasă, având cea mai mare cădere liberă de apă din România - circa 40 m
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă