Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015

<< < (28/33) > >>

Mokika:

--- Citat din: Anamaria din Miercuri, 02 Decembrie 2015, 09:18 ---
Am ajuns cu bine la Cluj, aseara.

--- Terminare citat ---

Chiar m-am gândit la voi dacă ați ajuns la timp pentru ca am văzut ca a fost blocaj ore întregi pe Valea Oltului.

admin:
Am avut o vreme neasteptat de buna pentru perioada aceasta!  :thumbup: Am avut mare mare noroc... *|* :dance:

Am sa pun cateva poze, mai tarziu....Pana una alta le-am transmis celor care au participat sub forma unui link wetransfer. Cine nu a primit sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro

wonderland:
doar se stie, pe unde ajunge Gigi cu SC-ul, vine si soarele lipa-lipa. Acu nu stiu daca vine de dragul lui Gigi sau de dragul fetelor si baietilor care nu se lasa prada tristetii si singuratatii... dar ce mai conteaza. O fi si soarele single si se inscrie si el actiuni ;)

admin:
Am promis cateva poze:

Incep cu inceputul....cu Hidrocentrala Portile de Fier I. O realizare remarcabila....

Ajunsi in Herculane am luat-o pe carari de munte...La Crucea Alba....

Din pacate aici mi s-a terminat bateria....

Am incarcat-o abia mai tarziu, la seara traditionala....

A doua zi dimineata, plimbare cu barca pe Dunare. La sfarsit de noiembrie!!!! Cazanele mici, Cazanele Mari. Mraconia, Grota veteranilor, Pestera, Tabula Traiana, Chipul lui Decebal....

Manastirea Mraconia

admin:

Manastirea Sf Ana Orsova

La o masa de peste pe malul Dunarii....

Plimbare pe Cheile Cernei

Spre Baia de Arama:

Drumetie spre Cascada Vanturatoarea:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă