Autor Subiect: In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11  (Citit de 40906 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11
« Răspuns #120 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 18:52 »

Offline EmBo

• Hero Member
Re: In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11
« Răspuns #121 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 18:52 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #122 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 18:53 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #123 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 18:54 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #124 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 18:54 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #125 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 18:54 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #126 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 19:24 »
Exceptional, exceptional! Ce locuri minunate, ce oameni...Stiam si de Moaca si de Avramescu si de Mihai de la Lacerta...Auzisem multe lucruri bune...Din pacate inca nu am avut posibilitatea si norocul sa-i intalnesc pe nici unul...Ma bucur pt voi ca ati reusit sa-i cunoasteti....

Si mai ma bucur ca exista in tara asta oameni carora le place frumosul....Ca pot intelege si aprecia asta...Va spun cinstit ca la un moment dat luasem un pic de gust amar...dar vad acum ca nu m-am inselat cu nimic in stabilirea itinerariului... Poate un pic incarcat pt o zi de toamna, dar oricum cu lucruri interesante, care apreciez eu ca trebuie vazute...Excursia aceasta o sa ramana si anul viitor, in aceiasi structura...Initial am dorit-o lipita la Tara Luanei, dar sunt doua lucruri prea diferite....Diana si tara ei vor face subiectul altei actiuni Singles Travel, una dedicata, asa cum am facut-o in Singles Camp....iar ceea ce ati vazut voi in week-end-ul trecut, separat....

Multumesc Krondia, multumesc Emil pt ca mi-ati confirmat....

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #127 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 20:07 »
Gigi, o singura modificare cred ca se impune: devansarea plecarii din Bucuresti cu o ora (9 dimineata in loc de 10).
Explicatia mai jos.
Datorita orei de iarna, se face intuneric la ora 17 si nu mai este posibil sa se ajunga pe zi la Pietroasele.
Noi am ratat in prima seara acest obiectiv, dar l-am facut duminica, devansand plecarea de dimineata de la hotel.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #128 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 20:09 »
Mi-a plăcut foarte mult această ieșire, e drept că am avut noroc și de o vreme splendidă dar traseul ales a fost mai mult decât inspirat, chiar a pus în valoare aceste locuri de o frumusețe neobișnuită. Cu siguranță aș fi regretat dacă nu aș fi venit.
 Pentru la anul, poate ar fi bine ca ieșirea să aibă loc înainte de schimbarea orei pentru că noi am stat puțin cu grija că nu reușim să vedem pe lumină toate obiectivele. Acesta a fost și motivul pentru care am vizitat Pietroasele la întoarcere.
 Cel mai mult însă mă bucur, așa cum spuneam, că am reușit să vedem toate obiectivele principale și chiar și câte ceva în plus. Despre maestrul Avramescu știam mult prea puțin, mi-au rămas în minte mai multe exponate care, dacă nu ar fi fost reunite în colecția sa, ar fi zăcut și acum uitate prin cine știe ce locuri.
Întâlnirea cu meșterul Moacă m-a emoționat în egală măsură, mai ales când l-am luat de mână și i-am simțit asprimea palmelor. Mâini muncite, o viață grea, cu lipsuri dar cu iubire de frumos. Impresionant și de admirat, o lecție de viață pentru noi cei tineri și nu numai.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #129 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 20:12 »
Si inca ceva: pentru actiunile cu plecare din Bucuresti catre Ploiesti, Brasov, etc., locul de intalnire cu microbuzul ar trebui mutat la statia de benzina LukOil aflata la 50m de statia Petrom din care se pleaca acum, tot vis-a-vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
De ce? Simplu: statia Petrom este foarte mica si nu are un loc in care sa poata stationa microbuzul mai mult de cateva minute, pe cand statia LukOil are o parcare foarte mare si loc suficient ca microbuzul sa poata sta o jumatate de ora pentru imbarcare.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #130 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 20:57 »
Foarte bune sugestiile amandoua...Adevarul ca atunci cand am facut programul era vara...Cat de mult te poate deruta chestia asta...Plus ca la sugestia lui Sel am introdus inca 2 obiective. Mutand cu doua ore plecarea am crezut totusi ca este destul...Am vazut cu ochii mei ca era buna inca o ora...Asa ca anul viitor ora de plecare va fi 9.00.

Referitor la locul de plecare. Nu cunosc prea bine Bucurestiul, decat asa in linii mari. Detalii cu privire la statia de plecare am incercat sa primesc de la cei care urca...Este bine si indicat sa am informatii ca aceasta, sa stiu anumite particularitati pe care nu am altfel cum sa le aflu....

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #131 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 22:10 »
Călătorului îi șade bine cu drumul...
După masa de prânz am plecat spre Vulcanii Noroioși.
Încadrarea în timp a fost perfectă, astfel încât am putut vizita atât Pâclele Mici cât și pe cele Mari.
Ne-am bucurat de peisajul selenar ca niște copii. Am alergat de la un crater la altul, ne entuziasmam când găseam câte unul cu o formă mai deosebită și chiar am stat la pândă lângă ei, am găsit o metodă pentru a-i face mai activi...

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
« Răspuns #132 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 22:11 »
Multumesc Emil pentru fotografii.....am vazut ca ai postat si fotografia cu vaca...sigur o sa devina tablou....nu aveti poze cu pisica de la platou?

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #133 : Miercuri, 04 Noiembrie 2015, 07:43 »
Ce zile minunate! Ce peisaje idilice! Toamna mă face sa visez. Iubesc toamna și culorile ei pastelate! Este anotimpul meu de suflet.
Mulțumim pentru aceste fotografii. M-am îmbătat de frumusețe privindu-le iar și iar. Dacă as fi fost acolo...
Sigur vom avea parte și la Herculane de tablouri asemănătoare. Abia aștept. 

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #134 : Miercuri, 04 Noiembrie 2015, 19:19 »
Citat
nu aveti poze cu pisica de la platou?

A fotografiat-o Maria