Autor Subiect: In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11  (Citit de 40944 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11
« Răspuns #75 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 03:53 »
Zici ca ati fost pe luna! :)

Dar, vi se pare corect? In actiunea asta ati fost doi maestri fotografi, embo si minunata krondia? Ar trebui sa va intelegeti si sa mergeti fiecare in alta actiune ca sa avem astfel de imagini de peste tot  :slap:

embo, o mica sugestie - e mai ok, dpdv al desfasurarii forumului, daca postezi mai multe url-uri in corpul aceleiasi postari. Mai ales ca am vazut ca-s postate cam in acelasi minut. Dar nu vreau sa aplici zicala precum ca nemultumitului i se ia darul  O0

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11
« Răspuns #76 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 09:01 »
Da, Krondia si Emil, exceptionale poze. Multumim!  :flori: Niste imagini absolut incredibile!

Si o nota a mea....Sunt locuri fantastice in tara asta, sunt altele doar interesante, bogate in anumite privinte, dar aparent mai sarace in altele...Rolul unui om de turism este sa propuna obiective din ambele categorii. Chiar si orasele mari supervizitate turistic, au circuit principal, secundar samd...Cu cat stai mai mult, cu atat ajungi mai spre celalalt cap al listei....Stiu, lumea cand merge intr-o excursie asteapta sa faca doar wow...trebuie sa inteleaga insa ca nu se poate ca tot ce se parcurge poate fi din aceasta categorie. Si poate ca unora li se pare interesant altora....le apare ca ceva banal pt care nu are rost sa te deplasezi...Din pacate pt cei din urma, principiul este ca trebuie sa areti cat mai multe....

Strainii stiu sa vanda 3 pietre puse una peste alta, aduna in jurul lor nu stiu cate autocare pline. Trebuie sa invatam sa facem si noi asta...Nu poti sa vinzi in Romania doar Sibiu, Sighisoara, Bucovina, Delta si Maramures. Trebuie sa ajungem sa propunem turistilor straini si alte zone. Sa le spunem povesti frumoase, asa cum o fac si ei in tarile lor....Pentru asta insa, trebuie mai intai ca noi, ca romani, sa le cunoastem si sa incurajam cat se poate de mult pe cei care incearca sa le promoveze...Pe Avramescu de exemplu cu muzeul lui de pietre...mi se pare o idee f. originala....

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #77 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:04 »
Gigi, ai subliniat excelent intentiile si punctele forte ale actiunilor Singles Travel, materializate si in acesta excursie: sa (re)descoperim locurile fascinante si oamenii minunati din aceasta tara, tara noastra.

Program dens, interes maxim acordat de catre organizatori (Gigi, Samiza, felicitari!) detaliilor de program si traseu, insotitor de grup din ce in ce mai bun cu fiecare actiune (Sel), obiective alese cu grija pentru inedit si pitoresc.
O mentiune speciala pentru efortul lui Sel de a prezenta in microbuz date si fapte legate de locurile vizitate.

Apropo de Lucian Avramescu, omul este o comoara de spirit si verva, este o incantare sa-i asculti povestile despre pietrele lui, casa si familia din Sangeru. Cald si primitor, ne-a cinstit cu vinul, palinca si sufletul sau deschis.

Postez si eu aici cateva fotografii facute in Sangeru, acasa la Lucian Avramescu.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #78 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:15 »
Lucian Avramescu, fetita lui si sotia, in fata casei din Sangeru. In dreapta imaginii, Sel (insotitorul de grup).

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #79 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:18 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #80 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:18 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #81 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:19 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #82 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:19 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #83 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:20 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #84 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:20 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #85 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:20 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #86 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 10:21 »

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #87 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 12:59 »
A fost o excursie pe gustul meu, un program bine gândit, cu multe obiective, fără a fi însă obositor. Am văzut locuri inedite, de care nu ştiam, am stat de vorbă cu oameni de valoare dar despre care se vorbeşte prea puţin din păcate.
Nu a fost totuşi o destinaţie de relaxare în sensul propriu al cuvântului şi asta se vedea foarte bine din desfăşurător. M-am bucurat că nu am fost singura care vroiam să văd tot ceea ce ne propuseserăm, aş fi fost dezamăgită dacă am fi omis unele puncte de pe traseu. Ştiu însă că nu am fost cu toţii la fel de entuziasmaţi şi la Floreşti, de pildă, nu am mers toţi până la palat. E adevărat, erau doar nişte ruine dar chiar şi aşa, sunt impresionante şi coloanele care se mai păstrează sugerează grandoarea de altădată.
Mi-ar fi plăcut să fie totul perfect şi să respectăm cu toţii efortul depus de organizatori dar, din păcate au fost şi câteva incidente care au afectat în oarecare măsură atmosfera de grup. Am trecut însă peste şi ne-am bucurat în continuare de soare şi de peisajele minunate care ne-au răsfăţat de-a lungul întregii ieşiri. Cât de curând voi relua descrierea obiectivelor vizitate sâmbătă şi duminică.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #88 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 13:30 »
Pentru ca veni vorba despre ruinele din Floresti, pun niste imagini pentru ilustrare.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #89 : Marți, 03 Noiembrie 2015, 13:31 »