Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11

<< < (18/30) > >>

EmBo:

EmBo:

krondia:
A fost o excursie pe gustul meu, un program bine gândit, cu multe obiective, fără a fi însă obositor. Am văzut locuri inedite, de care nu ştiam, am stat de vorbă cu oameni de valoare dar despre care se vorbeşte prea puţin din păcate.
Nu a fost totuşi o destinaţie de relaxare în sensul propriu al cuvântului şi asta se vedea foarte bine din desfăşurător. M-am bucurat că nu am fost singura care vroiam să văd tot ceea ce ne propuseserăm, aş fi fost dezamăgită dacă am fi omis unele puncte de pe traseu. Ştiu însă că nu am fost cu toţii la fel de entuziasmaţi şi la Floreşti, de pildă, nu am mers toţi până la palat. E adevărat, erau doar nişte ruine dar chiar şi aşa, sunt impresionante şi coloanele care se mai păstrează sugerează grandoarea de altădată.
Mi-ar fi plăcut să fie totul perfect şi să respectăm cu toţii efortul depus de organizatori dar, din păcate au fost şi câteva incidente care au afectat în oarecare măsură atmosfera de grup. Am trecut însă peste şi ne-am bucurat în continuare de soare şi de peisajele minunate care ne-au răsfăţat de-a lungul întregii ieşiri. Cât de curând voi relua descrierea obiectivelor vizitate sâmbătă şi duminică.

EmBo:
Pentru ca veni vorba despre ruinele din Floresti, pun niste imagini pentru ilustrare.

EmBo:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă