Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11

<< < (27/30) > >>

admin:
Foarte bune sugestiile amandoua...Adevarul ca atunci cand am facut programul era vara...Cat de mult te poate deruta chestia asta...Plus ca la sugestia lui Sel am introdus inca 2 obiective. Mutand cu doua ore plecarea am crezut totusi ca este destul...Am vazut cu ochii mei ca era buna inca o ora...Asa ca anul viitor ora de plecare va fi 9.00.

Referitor la locul de plecare. Nu cunosc prea bine Bucurestiul, decat asa in linii mari. Detalii cu privire la statia de plecare am incercat sa primesc de la cei care urca...Este bine si indicat sa am informatii ca aceasta, sa stiu anumite particularitati pe care nu am altfel cum sa le aflu....

krondia:
Călătorului îi șade bine cu drumul...
După masa de prânz am plecat spre Vulcanii Noroioși.
Încadrarea în timp a fost perfectă, astfel încât am putut vizita atât Pâclele Mici cât și pe cele Mari.
Ne-am bucurat de peisajul selenar ca niște copii. Am alergat de la un crater la altul, ne entuziasmam când găseam câte unul cu o formă mai deosebită și chiar am stat la pândă lângă ei, am găsit o metodă pentru a-i face mai activi...

clara39:
Multumesc Emil pentru fotografii.....am vazut ca ai postat si fotografia cu vaca...sigur o sa devina tablou....nu aveti poze cu pisica de la platou?

Mokika:
Ce zile minunate! Ce peisaje idilice! Toamna mă face sa visez. Iubesc toamna și culorile ei pastelate! Este anotimpul meu de suflet.
Mulțumim pentru aceste fotografii. M-am îmbătat de frumusețe privindu-le iar și iar. Dacă as fi fost acolo...
Sigur vom avea parte și la Herculane de tablouri asemănătoare. Abia aștept. 

krondia:

--- Citat ---nu aveti poze cu pisica de la platou?
--- Terminare citat ---

A fotografiat-o Maria

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă