Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor. 30.10 - 01.11

<< < (3/30) > >>

krondia:
M-am uitat peste newsletterul care descrie excursia și am văzut că în ultima zi este planificată și o vizită la Muzeul Ceasului din Ploiești. Din câte am citit, muzeul se va redeschide doar anul viitor, în prezent fiind închis pentru lucrări de renovare (http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/217121/muzeul-ceasului-va-fi-redeschis-anul-viitor)
În schimb, dacă ar fi doritori, poate vedem Casa Memorială Nichita Stănescu din Ploiești, casa unde s-a născut poetul.
La dus se va merge tot prin Ploiești?

admin:
Da, am facut totul un pic cam in graba si n-am verificat...Multumesc Krondia! Vad ca ca imi esti de tot mai mult ajutor!  :flori: Chiar am nevoie. Cine ma cunoaste si realizeaza cam ceea ce fac intelege si imi intinde mana cand simte ca e nevoie!

krondia:
Mă bucur dacă pot fi de ajutor :) La Muzeul Ceasului îmi doresc să ajung de mai mult timp, așa știam de lucrările de renovare, acum doar am verificat în ce stadiu sunt.  Informațiile găsite erau contradictorii, pe un site se spunea că urma să se deschidă în august dar se pare că mai durează.
Chiar și așa, rămân obiectivele principale pentru care mergem în zonă și, de care, mărturisesc, eu una nu știam, doar la vulcani am mai fost însă cu mulți ani în urmă.

clara39:
Buna ziua pentru cei care vin din alte orase la ce hotel sumtem cazati...?..sau sa vad cum pot sa ma conectez si eu ..ca si conacul cred ca e frumos....

Bon Voyage:
Microbuz Bucuresti:

1. Camelia C.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă