Autor Subiect: Descopera Dobrogea de Nord 7 - 9 august 2015  (Citit de 42468 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

CristianT

• Vizitator
Re: Descopera Dobrogea de Nord 7 - 9 august 2015
« Răspuns #105 : Joi, 06 August 2015, 23:23 »
1. Cristina Mirela - saramura din Crap cu mamaliguta
2. Teodora M.- storceag din sturion
3. Catalina - salata de vinete + cartofi natur + sote de ciuperci
4. George D. -storceag din sturion + saramura din Somn cu mamaliguta
5. Liliana - scrumbie la gratar + cartofi natur cu seminte
6. Mihai - storceag din sturion + Scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
7. Ofelia A. - saramura din Crap cu mamaliguta
8. Lidia Codrina A - storceag din sturion + scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
9. Karmen Rodika - platou pescaresc + storceag de sturion
10.Sabina A. - platou pescaresc.
11.Marcel(Marc) - storceag din sturion + Scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
12.Iulian M. - plachie din Crap cu mamaliguta
13.Valeria C.- platou pescaresc+storceag din sturion
14.Cristi T. - storceag din sturion +  plachie din Crap cu mamaliguta

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #106 : Vineri, 07 August 2015, 06:43 »
Heiii, CristianT, ți s-a făcut făcut poftă de de ospăț pescăresc? :kissing:

Și asta nu i nimic...iti dai seama că peștele trebuie sa inoate  :)
Îmi dau seama, cum altfel? Întoată printre gâlgâituri  la degustare :happy:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #107 : Vineri, 07 August 2015, 11:14 »
Drum bun, distracție faina și o vreme minunata!  Sper sa fiți un grup super și sa va întoarceți voioși și relaxați! 
Din Andalucia cu dragoste,
Gigi

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #108 : Vineri, 07 August 2015, 11:22 »
Noutati despre programul de la Braila : - O sa ajungem la hotel in jurul orei 18.La ora 18.30 o sa plecam in centrul orasului unde o sa facem o plimbare si o sa vedem faleza,fantana arteziana si alte obiective recomandate de catre colegii nostri din Braila care ni se vor alatura.La ora 21 avem rezervata o terasa in cadrul nou deschisului restauranl Nemo, Complex Marina la cativa km in afara orasului langa Dunare. ( www.nemo-restaurant.ro )
Pentru a nu pierde mult timp cu comanda de mancare,v-as ruga ca sa deschideti o lista de comanda, dupa ce consultati meniul restaurantului ( e pus pe site si cu poze,mancarea e verificata si e foarte buna )si sa incercam sa creionam o comanda pe care sa o putem transmite cu cateva ore mai devreme pentru a putea bucatarul sa fie operativ cu comanda noastra.Cei care nu comanda pana vineri la ora 14 ( pe forum ),vor putea comanda la fata locului dar vor astepta mai mult timp deoarece lista transmisa va avea prioritate.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #109 : Vineri, 07 August 2015, 11:36 »
Theo, la cât de mare și roșu ai repetat rugămintea lui SEL, ar trebui să apară repejor cei care încă n-au completat lista. oO ;D :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline SAM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #110 : Vineri, 07 August 2015, 11:45 »
Dragilor,
abia astept sa ne vedem.
Gigi, sigur ca ne vom distra. Distarctie placuta si tie!

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #111 : Vineri, 07 August 2015, 12:02 »
1. Cristina Mirela - saramura din Crap cu mamaliguta
2. Teodora M.- storceag din sturion
3. Catalina - salata de vinete + cartofi natur + sote de ciuperci
4. George D. -storceag din sturion + saramura din Somn cu mamaliguta
5. Liliana - scrumbie la gratar + cartofi natur cu seminte
6. Mihai - storceag din sturion + Scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
7. Ofelia A. - saramura din Crap cu mamaliguta
8. Lidia Codrina A - storceag din sturion + scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
9. Karmen Rodika - platou pescaresc + storceag de sturion
10.Sabina A. - platou pescaresc.
11.Marcel(Marc) - storceag din sturion + Scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
12.Iulian M. - plachie din Crap cu mamaliguta
13.Valeria C.- platou pescaresc+storceag din sturion
14.Cristi T. - storceag din sturion +  plachie din Crap cu mamaliguta
15. Florin T - storceag din sturion + saramura din Somn cu mamaliguta

Offline cristinamirela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #114 : Duminică, 09 August 2015, 22:44 »
Cum "copiatul" e in mare voga , in stil Premiile Oscar vreau sa multumesc"la cald" : organizatorilor, membrilor SGC mai vechi si mai noi(multumiri speciale celor de la Braila!!!!!)  ghidului nostru SEL si ......sper ca n-am uitat pe nimeni!  :2funny:   Excursia a fost super! *|* va spune asta un nouintrat in SGC si stiti ca prima impresie conteaza!!! :2funny: Multumiiiiiiim!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #115 : Luni, 10 August 2015, 09:16 »
Am aflat impresii si ieri la cald, mi se confirma si acum! Ma bucur mult ca v-a placut excursia si mai ales ca inca unul dintre elementele de program la care ma gandeam in 2010 s-a confirmat a conduce la reusita! Atunci, cand Singles Camp numara doar vreo 200 - 300 membri, aveam deja in plan sa formez mici nuclee in fiecare oras, iar unele dintre excursiile noastre sa fie partial acoperite de intalniri cu cluburile locale. Sa se prezinte orasul, sa se iasa impreuna undeva...Partea cu cluburile locale, nu a reusit inca, probabil ca este nevoie de mult timp pt asta si de lucruri care acum inca nu s-au conturat. Dar uite ca ideea de prezentare a orasului a iesit si ma bucur nespus!

Braila a fost de la inceput foarte bine reprezentata aici in Singles Camp, multi, multi participanti vin de acolo si in timp s-au format legaturi intre ei. Mi s-a povestit ca in week-end au fost niste gazde excelente, iar Teo un ghid foarte implicat! Acesta este de fapt spiritul pe care mi-l doresc si pt care fac tot efortul, alerg dintr-o excursie in alta... Bravo, le multumesc mult, toata admiratia mea!

Excperienta Braila - Dobrogea, mi-a confirmat niste lucruri si a deschis niste usi, pe care le voi folosi in organizarea unor excursii viitoare. O sa am insa nevoie de disponibilitatea nucleelor locale pt a putea repeta experienta aceasta. In toamna am sa incerc sa gasesc astfel de disponibilitati si plecand de la ele sa gandesc noi excursii..."Descoperiti Romania".

Offline cristinamirela

• Newbie
  • *
« Răspuns #116 : Luni, 10 August 2015, 12:45 »
Cu siguranta plimbarea prin Braila fara "ghizi" nostri autohtoni n-ar fi avut niciun farmec si excursia noastra ar fi fost mai saraca! :(In plus unii dintre ei chiar  ne-au insotit o bucata de drum  :applause: N-am indraznit sa intreb daca cei de la Braila se intalnesc si in afara excursiilor SGC dar vreau sa cred ca acolo este cu adevarat nucleul de carea vorbeai(admin) si pe care mi l-as dori din toata inima si pe aici prin Prahova/Ploiesti. Cu nucleele astea cred  insa, ca e destul de greu, e chestie de mentalitate si "batalia " e de durata cu atat mai mult cu cat  chiar si cei de varsta mea, prefera "socializarea" virtuala !!!!?? :(. Nu pot sa nu ma intreb , oarecum retoric, daca nu cumva vom ajunge sa traim mai mult virtual decat real, mai mult pe net decat in casa/pe strada/cu oameni adevarati etc!!!???  :(( Vom vedea /sau nu :happy: Inca o data multumiri si va doresc VACANTA PLACUTA!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #117 : Luni, 10 August 2015, 13:28 »
Da, nucleele Singles Camp dupa modelul unor Singles Club sunt foarte greu de format si nu e vorba de mentalitate, ci mai mult de lucruri ce tin de profil, dorinte, asteptari si de interes de moment. Am urmarit evolutia in timp a mai multor nuclee de prieteni formate in SC si am fost foarte curios ce se intampla cu ele, daca evolueaza spre comunitati mai largi gen club, sau raman la stadiul de "gasca". Adevarul este ca peste tot e nevoie de un fel de lider nu in sensul de a conduce sau de a determina ci de persoana care stabilizeaza grupul si face ca lucrurile sa capete contur. 

Prin 2011 m-am implicat direct, am pus la dispozitie platforme virtuale pt dialog, am identificat 3-4 astfel de lideri, dar din pacate nu a functionat si cu tot efortul si atentia mea nu s-a intamplat nimic pozitiv in acest sens. Cluburile raman pt mine un vis frumos, ceva pe care nu cred sa-l apuc sa-l vad implinit. Poate ca intr-un moment in care se ajunge la o anumita intimizare a comunitatii, o stabilizare in niste limite, vor fi posibile si cluburile, dar pana atunci mai este ceva timp. Acum sunt intr-un proces mai larg de filtrare a SC, iar criteriile principale, se vad si se intuiesc din ceea ce fac - sunt legate de fidelizare si de modul in care se interactioneaza cu ceilalti participanti. Nu ma refer aici la lucruri ce tin de disponibilitatea nativa la comunicare sau socializare, sunt persoane care interactioneaza mai greu, sunt mai retinute si mai circumspecte la inceput. Au nevoie de o perioada sa se obsnuiasca si "sa-si dea drumul".

Fidelizarea nu inseamna nu stiu cate prezente pe an in excursii, ci ceea ce inseamna cu adevarat acest termen. Este ceva la care tin foarte mult.

Offline cristinamirela

• Newbie
  • *
« Răspuns #118 : Luni, 10 August 2015, 16:05 »
Nu stiu daca ne gandim la acelasi lucru cand vorbim de Singles Club  mai ales ca eu n-am fost in niciunul(niciun Club)! Haaa!Eu ma gandeam la un fel de loc de intalnire si socializare "pe viu" pentru  oamenii singuri.Evident ca si aici e nevoie de un fel de lider cu maaaaari disponibilitati!!!(nervi de otel, rabdare de fier, intelegere si toleranta mai mare ca a Creatorului!) si nu in ultimul rand  de finante.
 Intimizarea si stabilizarea unei comunitati cu 6000 de membri este, cred eu, fff greu de realizat daca nu imposibil . Fidelitatea ( in adevaratul sens al termenului) precizata ca regula inca  de la intrarea in comunitate e ceva normal si de la sine inteles dar impusa  pe parcurs  poate fi perceputa ca o incalcare a liberului arbitru ! :oops: Am exagerat poate  cu "parerile mele" ! In ceea ce ma priveste cred ca  am inteles despre ce e vorba

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #119 : Luni, 10 August 2015, 18:56 »
Fidelitatea nu este o "regula"... :) nu poti sa impui nimanui asa ceva. Efectiv o persoana decide daca face parte dintr-un grup sau nu...

Am transmis adresele de Email. Ma opresc aici, ma cheama nepotul si sunt nerabdator: nu l-am vazut de 10 zile!