Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descopera Dobrogea de Nord 7 - 9 august 2015

<< < (19/22) > >>

SEL:
ATENTIE: autocarul s-a schimbat in ultima clipa din motive ce tin de firma transportatoare . Noul autocar are tot 20 locuri este marca Volskwagen si are nr. GR 06 MAD....locul de intalnire si ora plecarii raman neschimbate adica MC Donalds Dristor...plecarea la ora 15 ( va rog sa nu intarziati )

wonderland:

--- Citat din: ofemasec din Miercuri, 05 August 2015, 21:24 ---Am luat eu legatura cu ea si am preluat locul. Abia astept să plecam.
Ofelia

--- Terminare citat ---
Na, ma bucur. Am simtit eu ca iti doreai mult. Flora, nu mai e mult pana in septembrie. Examenul e examen ce sa-i faci...

theo365:

--- Citat din: SEL din Joi, 06 August 2015, 18:37 ---ATENTIE: autocarul s-a schimbat in ultima clipa din motive ce tin de firma transportatoare . Noul autocar are tot 20 locuri este marca Volskwagen si are nr. GR 06 MAD....locul de intalnire si ora plecarii raman neschimbate adica MC Donalds Dristor...plecarea la ora 15 ( va rog sa nu intarziati )

--- Terminare citat ---

wonderland:
Heiii, CristianT, ți s-a făcut făcut poftă de de ospăț pescăresc? :kissing:

--- Citat din: codrina din Miercuri, 05 August 2015, 21:12 ---Și asta nu i nimic...iti dai seama că peștele trebuie sa inoate  :)

--- Terminare citat ---
Îmi dau seama, cum altfel? Întoată printre gâlgâituri  la degustare :happy:

admin:
Drum bun, distracție faina și o vreme minunata!  Sper sa fiți un grup super și sa va întoarceți voioși și relaxați! 
Din Andalucia cu dragoste,
Gigi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă