Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Descopera Dobrogea de Nord 7 - 9 august 2015
theo365:
1.Cristina Mirela- saramura din Crap cu mamaliguta
2.Teodora M.- storceag din sturion
3. Catalina - salata de vinete + cartofi natur + sote de ciuperci
4.George D -storceag din sturion + saramura din Somn cu mamaliguta
5. Liliana - scrumbie la gratar + cartofi natur cu seminte
6. Mihai - storceag din sturion + Scrumbie la gratar cu lamaie si sos a la grec
Liliana Tudorache:
Intrebare ? Ma tenteaza acel "storceag", dar ma gandesc ca e prea mult pt. seara, se stie cumva daca a doua zi la masa de pranz mai gasesc asa ceva?
Liliana Tudorache:
Si de fapt daca ma hotarasc pe loc si de storceag s-o mai gasi un polonic...
theo365:
--- Citat din: Liliana Tudorache din Miercuri, 05 August 2015, 12:51 ---Si de fapt daca ma hotarasc pe loc si de storceag s-o mai gasi un polonic...
--- Terminare citat ---
;D :whistle: Liliana , a 2 a zi , este cu siguranta "prea tarziu"pentru deliciosul -storceag de sturion- , pt. ca nu ve-ti mai fi in Braila.Insa nu cred sa fie vreo problema daca iei decizia pe loc , vineri seara !
De asemeni , toti cei care doresc sa ne intalnim la "un pahar de vorba" vineri seara , ma refer la cei din Braila , Galati- sunt bineveniti !!!!
cristinamirela:
--- Citat din: SEL din Joi, 23 Iulie 2015, 15:29 ---Informatii legate de ,,degustarea de vin " de la Pivnita lui Terente de la Macin : cost de persoana 60 lei si cuprinde : Aperitiv tip bufet suedez cu brânzeturi,salamuri crud uscate si alte preparate din carne,paine,apa minerala ( 0,5 l / persoana ).Pentru degustare se ofera 5 sortimente de vin imbuteliat.Banii o sa fie stransi de mine in seara de vineri ( 7 august ) si apoi o sa fac plata cash pentru tot grupul la fata locului.
--- Terminare citat ---
Nu stiu ce inseamna "Quote" asta pe care am dat clik dar voiam sa-mi exprim "ingrijorarea" in legatura cu aceasta degustare.( asta stiu ce inseamna! Haaa!) Daca se face " ca la carte" mai treaca , mearga, dar daca se face "romaneste" ati prevazut si niste "macarale " care sa ne ridice /transporte de la masa spre microbuz???!! 5 soiuri de vin imbuteliat !!!!???? Pe mine cu siguranta ma "pierdeti" dupa primele 2! :angel:sau >:D N-am experimentat inca ! :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă