Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras 23 - 24 mai 2015
admin:
Super! Ce bine ar fi ca acest coltisor de rai sa se pastreze...
SAM:
Buna. Am participat pentru prima data la actiunile voastre. Mi-a placut!!! Totul. Obiectivele, cazarea, programul, oamenii. Mi-au placut Samiza, Sel, gazdele. Voi reveni, cu siguranta. Abia astept cele trei zile la castel. Pe cand alte excursii de weekend? Multumim pentru organizare si astept fotografii. Recunosc, eu nu am facut. Am fost egoista si m-am bucurat de momente :-).
admin:
Sel, entuziasmat si el de grup, mi-a transmis aseara doua propuneri de excursii de week-end. Foarte interesante amandoua. Doar ca am azi plec spre Bucuresti si imi ramane extrem de putin timp sa ma ocup de organizare si lansare. Cel mai probabil au sa apara marti, cand ma intorc din Transrarau, inainte de a pleca spre Napoli.
Am primit reactii pozitive, incurajatoare pentru a continua acest tip de actiuni, asa ca o sa mergem inainte. :) :thumbup:
krondia:
Suna bine propunerile viitoare, in special Balcicul, ar fi ideal daca ne-am putea conecta si din zone care nu sunt asa departe de Bucuresti.
pinkpanthere:
Salut tuturor! M-ar interesa Dobrogea. Poate ... si cu trecere pe la Celic Dere!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă