Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 11 – 14 iunie 2015

<< < (14/36) > >>

aaaddd:
Buna tuturor! Eu sunt Adina, pentru cei care nu ma cunosc si vin din Tg. MURES. Nu ma pot conecta la microbuzul de Bucuresti, am incerca sa gasesc o cale cu microbuze dar e destul de complicat. Virgil din Oradea, daca te avantajeaza si pe tine, putem sa ne vedem in Timisoara si sa mergem impreuna. Adresa mea de e mail este: adina_alex_moraru@yahoo.com. Acolo putem stabili detaliile.

virgil:
Adina,

Ti-am lasat un mail!

doina sas:

--- Citat din: Rodica_I din Joi, 04 Iunie 2015, 18:31 ---oo...creste grupul din Constanta  si eu sunt tot din Constanta.
Daca nu e prea de diminetata , puteti merge cu mine , pe la 3.50-maxim 4 .

--- Terminare citat ---

buna rodica,se apropie cu pasi repezi momentul plecarii.

Poate  ne auzim la telefon,nr meu este 0742210186.

Viva:
Draga Sel, sunt convinsa ca urmaresti cel putin acest topic...ne vedem maine, nu-i asa? Poate, pt ca practic tu ai rolul lui Gigi in aceasta excursie, ar fi fost bine sa ne dai un semn de viata! Asa ca de ultim moment! Pe maine atunci!

admin:
Deja ati si plecat, dar tin sa-ti raspund eu Violeta, Sel nu are cont (inca) pe forum. Eu sunt organizatorul, el insoteste grupul si asigura urmarirea si desfasurarea programului asa cum l-am prezentat eu.
A ținut legătură cu mine, cu șoferul și ghidul, iar eu am considerat ca lucrurile sunt clare, ora, mașina,  șofer,  totul este aici pe topic. Știu...lipsește indemnul meu la veselie.
Dar niciodată nu e prea târziu, așa ca pe lângă urarea de "voie buna!" va transmit așa cum am facut-o intotdeauna: lăsați problemele acasă,  ganditi-va ca mergeți sa va distrați,  nu sa găsiți cusururi, nu sa-i încărcați pe alții cu lucruri care generează disconfort sau creează disconfort. Drum bun și timp minunat! V-as transmite de aici din Italia ceva soare, oricum mie obisnuit cu racoarea muntilor, mi se pare ca e prea mult...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă