Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015
admin:
Am transmis fotografiile si filmuletele facute de mine in excursie. Si lista cu adresele de Email. Link-urile de download sunt valabile doar pana in 6 octombrie, daca pana atunci nu descarcati pozele, o sa pierdeti ocazia si nu va ramane ca posibilitate decat sa le primiti sub diferite forme de la ceilalti. Dar e mult mai dificil si ii puneti si pe ei la treaba...
admin:
Sa-mi incep povestea. Una sub pavilion turcesc...
Cu asa ceva am calatorit:
Apa in golfuri...
Peisajele prin care am trecut...diminetile si serile.
Plaja pe care-si depun ouale broastele testoase Caretta- Caretta.
Cea mai frumoasa zi, seara si noapte...Una plina de stele si cu o luna mare - mare - mare...In tinutul carian, pe taramul unei civilizatii vechi care-si avea aici salasul: Kaunos. Acum se numeste Dalyan si anul viitor de aici va incepe excursia....
Cea mai delicioasa masa. Preaparata la plita, in barca, la fel ca in Vietnam. Crab albastru.
Asa arata inainte de a fi preparat:
admin:
Am postat mai mult fotografii si nu am povestit nimic...Asa ca e vremea sa incep...
Calatoria asta prieste celor carora le place apa marii, soarele, peisajele...Adica aproape tuturor. Doar ca pt a te bucura cu adevarat de tot trebuie sa te adaptezi la viata la bordul unei ambarcatiuni. Sa dormi intr-un spatiu relativ mic, sa accepti ca ai un program comun impreuna cu alte 14 - 15 persoane. Mananci cand mananca ei, adica pardon, cand suna clopotul de masa, dormi cam atunci cand se retrag si ultimii...pt ca totul e din lemn si se aude...Eu mi-am petrecut noptile afara pe punte, a fost extraordinar...sa respir aerul marii, sa ma simt leganat de valuri, sa le aud cand se sparg de mal...Doar ca este umezeala si asta daca esti sensibil nu e prea placut...Eu veneam din Madeira si Azore si acolo e la fel, eram deci obisnuit si nu m-a afectat prea mult...Si cu statul noaptea, ma cunoasteti, sunt in stare sa nu dorm nopti intregi si tot functionez...Asa ca mi-a fost extrem de usor sa ma adaptez acolo la bord, m-am simtit grozav...
Mancarea nu inseamna un festin, ma refer la nu stiu cate feluri de mancare, bufeturi incarcate cu preparate...Sa nu uitam ca suntem pe mare si se gateste pe un aragaz si un grill...Si este un singur bucatar...Dar mancarea este grozava, grozava...O nebunie, delicatese ce facea Duran acolo jos...Numai el stia ce tot taia la legume, la ce cocea...Hop numai ca te trezeai pe punte cu platourile calde....
Navigand ai sansa sa faci baie in locuri inaccesibile de pe tarm si ferit de nebunia aglomeratiei....Golfuri de vis, cu o apa de vedeai la 10 m...Cum ajungeam in golf, imediat scara, clopotelul de permisiune si top in apa....Balaceala cu orele...apoi plaja pe saltele de pe punte. Adica aici:
EmBo:
Cateva fotografii de exemplificare a atmosferei marine.
EmBo:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă