Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015
codrina:
*|* *|* *|* *|* *|* *|* Ar fi perfect!
admin:
Nu vreau sa-i dezamagesc pe cei care si-au transmis intentiile ferme de participare, dar pentru ca trebuie sa se stie pe unde suntem cu optiunile, le comunic ca nu am depasit 6... :-[ Si asa cum va comunicam in newsletter si pe site nu-mi pot permite riscul de a achita contravaloarea locurilor de pe guleta...Mai las o saptamana...Asa ca ii rog inca o data pe cei care intradevar si ferm doresc sa participe l aceasta vacanta sa se inscrie in aceasta perioada, pt ca dupa va fi prea tarziu.
Viva:
Cum stam Gigi?....
admin:
Au mai aparut 2 inscrieri, sa vedem insa daca se confirma. Dupa 1 mai am sa discut tf cu toti cei 8 inscrisi. Daca toti sunt siguri mergem inainte, daca nu anulam. Cat eram in Ungaria m-au contactat cei din Turcia asteapta confirmarea prin plata avansului.
admin:
Nu erau 2, ci 4 inscrieri la care Samiza nu avea raspuns. Am sunat personal pe fiecare din cei 4 si raspunsul a fost ferm pt participare. Va pot confirma ferm acum ca actiunea se tine, nu mai exista nici un dubiu. Sunt 10 inscrisi pana acum.
Eu am sa fiu insotitorul vostru,sacrific participarea la doua actiuni interne pt asta. La Sarbatoarea toamnei totul va fi pregatit, Samiza o sa fie de aceasta data amfitrionul, ajutata de Vicentiu si Marcel. La Sighisoara o sa mearga Sel in locul meu, acolo prezenta lui Gigi nu conteaza atat de mult...Aurelian ghidul nostru va incanta din nou lumea cu povestile si detaliile....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă