Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015
codrina:
M-am inscris si eu...sper sa fie in septembrie..dupa data de 16...
admin:
Am primit o prima confirmare pt perioada, am gasit libera o guleta de 8 cabine pt 21 - 28 septembrie. Maine urmeaza ca agentia turca sa-mi transmita confirmarea oficiala si daca nu apare nimic, toate datele raman ca cele pe care le-am trecut in mesajul principal.
Urmeaza ca zilele urmatoare sa postez si harta traseului si poze din diferite locuri prin care urmeaza sa treceti. Am mult material in limba engleza, va spun cinstit ca ar fi foarte potrivit de postat aici pt informare, dar nu am timp...Daca printre voi sunt cunoscatori de engleza si isi pot face cate un pic de timp, i-as putea transmite materialele...si incet incet sa le postam aici...
codrina:
Ce veste bună. ..mă refer la perioadă. .. :applause: :applause:
admin:
Am primit din Turcia de data aceasta oficial acceptul de rezervare.
Postez in engleza si in limita timpului, in saptamanile urmatoare am sa si traduc (sau poate totusi ma ajuta cineva.... :) :flori:)
THE RULES ON GULETS
PLEASE DO NOT WEAR SHOES ON BOARD
PLEASE USE THE WATER SPARINGLY
PLEASE SWITCH OFF THE LIGHTS WHEN NOT IN USE
PLEASE DO NOT USE YOUR CABIN TOWELS ON DECK OR ON THE SHORE
PLEASE DO NOT SMOKE IN THE CABİN
PLEASE DO NOT THROW ANYTHING OVERBOARD
PLEASE DO NOT SWIM BEFORE THE ENGINE STOPS OR UNDER THE INFLUENCE OF ALCOHOL
ONLY FLUSH NATURAL WASTE DOWN THE TOILET, PLEASE PUT TOILET PAPERS TO THE BIN
LIFE JACKETS ARE IN CABINS ONLY FOR EMERGENCY USE,
PLEASE SHOW CONSIDERATION TO OTHERS BY KEEPING THE NOISE LEVEL DOWN AT NIGHT
PLEASE DO NOT BRING ANY KIND OF DRINKS ON BOARD FROM OUTSIDE YOU CAN BUY DRINKS AT THE GULET BAR, IN ANY CASE THE CAPTAIN HAS THE AUTHORITY TO COLLECT THEM
PLEASE BE CAREFUL ABOUT WET FLOORS ON DECK
ABOVE ALL ENJOY THE BEAUTIFUL SCENERY, CLEAR BLUE WATERS AND FANTASTIC WEATHER TO MAKE THIS YOUR MOST MEMORABLE HOLIDAY
codrina:
THE RULES ON GULETS
PLEASE DO NOT WEAR SHOES ON BOARD : nu folositi incaltaminte (pantofi) la bord
PLEASE USE THE WATER SPARINGLY: folositi apa cu grija....moderatie
PLEASE SWITCH OFF THE LIGHTS WHEN NOT IN USE: stingeti lumina cand nu o folositi
PLEASE DO NOT USE YOUR CABIN TOWELS ON DECK OR ON THE SHORE: nu folositi prosoapele din cabina pe punte sau pe tarm
PLEASE DO NOT SMOKE IN THE CABİN : nu fumati in cabina
PLEASE DO NOT THROW ANYTHING OVERBOARD : nu aruncati nimic in apa-mare-peste bordul vasului
PLEASE DO NOT SWIM BEFORE THE ENGINE STOPS OR UNDER THE INFLUENCE OF ALCOHOL : nu inotati inainte de a se pri vasul-inainte de oprirea motoarelor si nici sub influenta alcoolului
ONLY FLUSH NATURAL WASTE DOWN THE TOILET, PLEASE PUT TOILET PAPERS TO THE BIN: nu folositi hartia igienica in vasul de toaleta...doar in cos
LIFE JACKETS ARE IN CABINS ONLY FOR EMERGENCY USE,: vesta de salvare din cabina se foloseste doar in caz de urgenta
PLEASE SHOW CONSIDERATION TO OTHERS BY KEEPING THE NOISE LEVEL DOWN AT NIGHT: pe scurt...noaptea sa fie liniste..respect pentru ceilalti pasageri
PLEASE DO NOT BRING ANY KIND OF DRINKS ON BOARD FROM OUTSIDE YOU CAN BUY DRINKS AT THE GULET BAR, IN ANY CASE THE CAPTAIN HAS THE AUTHORITY TO COLLECT THEM : ffff important!!!!!!! nu se aduc bauturi dinafara..tot ce se consuma se cumpara de pe vas...in cazul in care acest lucru nu se respecta..bauturile aduse pot fi confiscate
PLEASE BE CAREFUL ABOUT WET FLOORS ON DECK : atentie la podeaua umeda de pe puntea vasului
ABOVE ALL ENJOY THE BEAUTIFUL SCENERY, CLEAR BLUE WATERS AND FANTASTIC WEATHER TO MAKE THIS YOUR MOST MEMORABLE HOLIDAY : mai presus de orice bucurati va de pisaje..de apa limpede...de vremea buna...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă